REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Augustin Lazăr intervine în Europa pentru Kovesi: lobby la cel mai înalt nivel

Augustin Lazăr intervine în Europa pentru Kovesi: lobby la cel mai înalt nivel

Replica API 9 februarie 2019 | 02:21 468

Augustin Lazăr, Laura Codruţa Kovesi

Procurorul general Augustin Lazăr a avut o întrevedere, la sediul PÎCCJ, cu preşedintele Eurojust, Ladislav Hamran, iar una dintre temele abordate se referă la operaţionalizarea Parchetului European.

"Întâlnirea a avut ca teme centrale operaţionalizarea Parchetului European (EPPO) şi cooperarea judiciară internaţională. A fost subliniată, în cadrul discuţiilor, excelenta colaborare între Biroul naţional român la Eurojust şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în combaterea formelor grave ale criminalităţii transnaţionale", se arată într-un comunicat al Parchetului General.

La întâlnire au participat Daniela Buruiană - membrul naţional român la Eurojust şi Nadina Magdalena Spânu - procuror-şef al Serviciului de cooperare judiciară internaţională, relaţii internaţionale şi programe din cadrul PÎCCJ.

Fostul procuror-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi candidează la conducerea Parchetului European. Potrivit unui document apărut în spaţiul public, Kovesi este prima pe o listă scurtă de trei procurori din care va fi selectat şeful Parchetului European.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Kovesii daca a luat bani de la Ghita, nu i-a bagat ea mana in buzunar! Stia Ghita pentru ce i-a dat si ce-a facut Kovesii cu ei! A adus in tara un HOT fugar, Nicolae Popa Director General FNI care a nenorocit milioane de romani fugind cu banii oamenilor in Indonezia. Si pentru acest lucru este de felicitat LCK ca nu a cheltuit banii tarii ci pe ai unui alt mare HOT. Ghita. Brava ei! Tontonel Toader menestrelul lui DRACnea si coada lui de topor adina florea sa-i aduca in fata justitiei paia care au furat tara si pe noi toti cu sute de milioane de euro, miliarde de euro! Adevaratii HOTI.
6
0
Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitari de stat, parlamentari, ministrii, primary, oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la hotii astia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetari de-o viata, putrezi de bogati, casoaie, avioane, vapoare, gipane..desi ei sunt..bugetari. Da unde atata bogatie! Pastia DNA si Kovesi i-a luat la intrebari! Ce cautam tocmai noi, amarastenii furati si batjocoriti, sa-i aparam pe HOTII astia!?
7
0
traiesc cu speranta ca voi, haita completa de hoti, borfasi escroci, penali, securisti, puscariasi, criminali, haita ce si-a largit masa cu lunetistul criminal tudorel, presul si sluga ordinara dorneanu, adormitul poporului victor ciorbea care, in nemernicia lui, considera ca i se cuvine pensie speciala fara a se gandi o secunda daca se poate ridica la nivelul omologilor sai ce-si executa functiile in concordanta cu cerintele tarii si-ale oamenilor. Ai nostrii, niste slugi obediente psd-ului si hotului sef DRACnea.
11
0
Totul este contrafacut la noi. Respectul se mimeaza,o mare majoritate de fapt nici nu merita respect. societatea se face din ce in ce mai toxica pentru ea insasi,tineretul se educa dupa modele improprii civilizatiei moderne. Vom fi medievali posesori de telefoane inteligente,nespalati si inculti rupti in cur natiune sinucigasa. Deja ne alegem presedinti cu dorinte dictatoriale,cantam in coruri de batausi cu bale la gura slava criminalilor din justitie,scuipam valorile reale. Nu exista respect decat in cartile necitite azi de nimeni.
15
0
Huooooo, asita s PROCUROII MEI
3
10
ce ati dori, sau ce v-ar satisface- ca lunetistul criminal tudorel ce incaseaza lunar, net 56000lei echivalen a - ATENTIE MARE- 56 PENSII REZONABILE LUNAR-- sa distruga totul, sa scoata criminalii din puscarie sa ne casapeasca pe rand?, ce parere aveti de faptul ca persoanele cu dizabilitati nu mai primesc minimum necesar- sunteti mandrii de marsaviile astora, sau sunteti asistati sociali- micul si berea gratis v-ua intunecat mintile?. Sa dea dzeu sa aveti in familie un copil cu astfel de probl;eme si apoi discutam
20
4
Bn zis gigi mare dreptate ai.
4
19
A iesit platinatul la rampa ce le explica el europenilor cum a fost procuror comunist si baga lumea nevinovata la puscarie la indicatia partidului ori cum este acum la dispozitia sri ci care face protocoale sa bage lumea la puscarie rusine lazar si kovesi
10
22

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367