REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Augustin Lazăr, prima reacție după prezentarea raportului MCV: Punctul de vedere al CE este similar cu poziția Ministerului Public

Augustin Lazăr, prima reacție după prezentarea raportului MCV: Punctul de vedere al CE este similar cu poziția Ministerului Public

Replica API 14 noiembrie 2018 | 00:26 504

Conducerea Parchetului General anunță că a luat act de recomandările Comisiei Europene, din raportul MCV, menționând că punctul de vedere al comisiei este similar cu cel al instituției condusă de Augustin Lazăr, scrie stiripesurse.ro.

"Conducerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a luat act de concluziile şi recomandările cuprinse în Raportul MCV, făcut public în cursul zilei de astăzi, 13 noiembrie 2018. În acest sens, se constată că punctul de vedere formulat de Comisia Europeană în chestiuni fundamentale precum independenţa justiţiei, cariera magistraţilor, modificările aduse Codului penal și Codului de procedură penală este similar cu poziţia exprimată în mod constant de Ministerul Public.

Având în vedere îngrijorările reținute de Comisia Europeană în legătură cu regresul înregistrat de România în ceea ce privește sistemul judiciar, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, reafirmă disponibilitatea Ministerului Public de a contribui, în limita atribuțiilor specifice, la îndeplinirea recomandărilor prevăzute în Raportul MCV", transmite Parchetul General, intr-un comunicat de presa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa-i luam cu parul pe toti astia care-au nenorocit tara si pe noi toti, ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si, nu mai avem timp sa reactionam. Ne batem noi intre noi ROMANII care n-am furat si n-avem treaba cu JUSTITIA pentru ca suntem oameni cinstiti, in loc sa ne unim sa scapam de HOTII care sug si sangele din noi! Nu vedeti ca in afara de legi care sa-i scape pe toti HOTII de LEGE si puscarie astia alta grija nu au! DRACnea are pe mana banii tarii, banii nostrii ai tuturor si-i fura cu LEGEA facuta de niste HOTI pentru alti HOTI
0
0
O sluga obedienta servila si umila celor care i-au dat si pensie, si salariu, pensie speciala, si purcoi de bani ca participa la sedinte ICCJ..Una peste alta ia coteiul asta de todorel Toader, slugarelul psd-ului si-al lui dracnea, sapte salarii pe luna!...Vai mama noastra de amarasteni! Le da DRACnea si psd sute de milioane pe luna la servitorii lui si, la POPOR...GOGOSI UMFLATE la latrina 3 s i Romania tv...Asta-i pardidul muncitorilor, amaratilor care-l voteaza prostiti de latrinele lui voiculescu!
2
0
lazar e vandut strainilor
1
3
In loc sa-i luam cu parul pe toti astia care-au nenorocit tara si pe noi toti, ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si nu mai avem timp sa reactionam. Ne batem noi intre noi in loc sa ne unim sa scapam de HOTII care sug si sangele din noi! Nu vedeti ca in afara de ce legi care sa-i faca scapati pe HOTI de LEGE si puscarie astia alta grija nu au!
6
3
pai, astia de la UE au asteptat sa spui tu intai cum este corect si adevarat si s-au luat dupa tine
2
7
Eu ii sug pula lui wermmorel cap de vitel,muie de purcel,limba de catel,muie de la auschwitz
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218