REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Augustin Viziru, finalist la Ferma: "Îmi merit locul. M-am chinuit 81 de zile în primul sezon"

Augustin Viziru, finalist la Ferma: "Îmi merit locul. M-am chinuit 81 de zile în primul sezon"

Replica API 28 noiembrie 2020 | 00:00 1886

Emisiunea Ferma se apropie cu pași repezi de sfârșit. Deja se cunoaște primul finalist, Augustin Viziru, ultimul concurent intrat în competiția de la PRO TV. În ediția de joi, 26 noiembrie, nimeni cu a părăsit tabăra de la Cocani.

Cinci vedete au mai rămas la Ferma: Augustin Viziru, Andrei Stoica, Anna Lesko, Viviana Sposub și Elena Chiriac. Aceștia au fost luați prin surprindere de gazda show-ului, Mihaela Rădulescu, în momentul în care i-a anunțat că toți intră la duel. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât nimeni nu a fost eliminat. Ba mai mult, s-a stabilit și primul finalist, Augustin, care a câștigat proba de îndemânare și noroc, ceea ce a însemnat că a fost învingătorul duelului.

foto: captură video Pro Tv

Datorită faptului că a reușit să termine primul proba, Augustin și-a câștigat dreptul de a merge direct în finală. Acest lucru nu a fost pe placul celorlalți concurenți, iar Andrei Stoica a părut destul de supărat. Singura care s-a declarat încântată de deznodământul probei a fost Elena Chiriac, cea cu care Viziru a și făcut o alianță în joc.

Augustin Viziru, accidentare gravă în finala primului sezon Ferma Vedetelor

Augustin Viziru nu este străin de acest reality-show și nici de locul unde se filmează, căci el a mai participat și în primul sezon, în 2015, când "Ferma vedetelor" s-a filmat tot la Cocani, în județul Dâmbovița. Acum cinci ani, când emisiunea era prezentată de Iulia Vântur, Augustin a ajuns până în finala show-ului. Din păcate, în febra jocului, finala fiind transmisă în direct, actorul și-a secționat tendoanele de la mâna stângă, în timpul unei probe de tăiat lemne, și a fost transportat la spital și operat de urgență. După acel accident, Augustin a fost nevoit să renunțe la cariera sportivă de jucător profesionist de biliard și s-a dedicat actoriei.

"Merit și sunt bucuros"

Acum, Viziru s-a calificat din nou în finală și, spune el, s-a întors roata, având în vedere cât a luptat în primul sezon, peste 80 de zile, și a plecat accidentat grav. "Îmi merit locul, m-am chinuit 81 de zile în primul sezon. Și m-am chinuit și aici. Merit și sunt bucuros", a spus Augustin la finalul probei, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oricat te-ai chinui rapanul dintre degete si gingiile nu poti sa le albesti !!!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369