REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Augustin Zegrean denunță jocul „perfid“ dintre CCR și ÎCCJ pentru salvarea lui Dragnea: „Este foarte grav ce se întâmplă“

Augustin Zegrean denunță jocul „perfid“ dintre CCR și ÎCCJ pentru salvarea lui Dragnea: „Este foarte grav ce se întâmplă“

Replica API 21 aprilie 2019 | 00:00 241

Augustin Zegrean

Fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, acuză în termeni duri CCR și Înalta Curte: ”Liviu Dragnea va fi salvat prin lipsa de asumare a răspunderii pe care o premeditează aceste două instituții”.

”Amânând mult așteptata decizie pentru data de 20 mai, când șeful PSD așteaptă verdictul Înaltei Curți, judecătorii Curții Constituționale încearcă să se sustragă de responsabilitate în toată această problemă a procesului lui Dragnea. Judecătorii CCR vor să admită sesizarea lui Florin Iordache, care îi aduce beneficii și înlesniri lui Liviu Dragnea, și, pe cale de consecință, nu vor să fie arătați cu degetul.

Înalta Curte face un joc similar și la fel de absurd, de perfid – adică: să zică judecătorii CCR primii și abia apoi să vină verdictul Curții. Este absurdă situația, este de neconceput. Având în vedere datele problemei, sunt convins că Înalta Curte își va amâna din nou verdictul, iar același lucru îl va face și CCR, din nou, ca într-un joc de ping-pong. În felul acesta, Liviu Dragnea va fi salvat prin lipsa de asumare a răspunderii pe care o premeditează aceste două instituții.

De-a dreptul înfricoșător este că așa ceva se întâmplă într-o speță juridică simplă, dom'le, care nu presupune, nici pe departe, cine știe ce chestiuni complexe. Cum mai putem vorbi despre independența Justiției, când iată că Justiția nu vrea și nu poate rezolva un astfel de caz simplu, doar fiindcă protagonistul acestuia este Liviu Dragnea? Este foarte grav ce se întâmplă”, a declarat Augustin Zegrean, în exclusivitate pentru Podul.ro.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai nu stiti a-ti uitat asa repede ce tupeu au bashistii astia bashinosi tu muncesti ca sa platesti pensioiul lui nesimtzit si el te mai scuipa si intre ochi cu dispret
3
0
mai nea zegreane la psiholog a-i fost nu mai da tu lectii ca nu mai esti nimic decit o pensie mare platita de noi toti sa te pupe Basescu pe suflet si iohanis
4
0
Diktatura e deja stabilita in Romania pe termen lung
3
2
Cu hamsteru' !
5
1
Javra, tu uiti cum ai facut jocul lui Basescu? Taci dracului, da-te la fund, sa uite lumea de tine. Te mananca-n cur, nu ti-ai luat destule injuraturi?!
4
4
ACEST INDIVID IA VALIDAT MANDATU LUI CHIORETE.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614