REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Augustin Zegrean, fost șef CCR, despre cazul de la Caracal: „Cu tancul puteau intra în casa aia, dacă voiau. Nimic nu le interzicea să facă asta“

Augustin Zegrean, fost șef CCR, despre cazul de la Caracal: „Cu tancul puteau intra în casa aia, dacă voiau. Nimic nu le interzicea să facă asta“

Replica API 29 iulie 2019 | 00:00 186

Augustin Zegrean

Fostul șef al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, a vorbit, luni după-amiază, la B1 TV, despre cazul de la Caracal și despre acțiunea polițiștilor și a procurorului, care au așteptat, până la șase dimineața, să intre în curtea criminalului Gheorghe Dincă, care a ucis două fete, pe Alexandra și pe Luiza.

"Cu tancul puteau intra în casa aia, dacă voiau. Nimeni nu-i oprea și nimic nu le interzicea să facă asta. Când aud atâtea scuze și atâtea judstificări idioate, mâ înspăimânt.

într-un fel este explicabil. Știți câtă școală face un agent de poliție astăzi? Zece luni, din care patru luni practică în stradă. Deci se duc la școala de poliție și după zece luni, îi îmbracă în polițiști și îi trimit în stradă să ne apere.

Este inadmisibil. Este încă o rușine mare pentru statul român, pentru instituțiile care permit să se întâmple așa ceva. (...)

Nu legea este problema aici, ci cei care o aplică și nu o cunosc", a spus Augustin Zegrean.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pintilii, mai cauta... Bauturica o beau din banii mei... Tu esti prea arici...
1
0
Asta cum trece itp-ul cu farurile dereglate?un felinar la Navodar si unul la Agigea si lumina bate in poarta 6.desenat cu stanga la betie.
1
0
Asta a fost jurist laCAP si acum O face pe profesorul universitar. Culmea e ca romanii se uita in gura lui
0
1
Vorbesti prostii!!! Voi judecatorii judecati cum vreti voi, nu dupa dreptate! Rusine
8
1
lui Zegrean cu gura si cu limba jigodiilor fasciste
4
6
mizeria asta infecta nu a crapat?...
5
5
chiar ma intrebam cand o sa apara si cretinoidul asta
6
4
Care Dorneanu? Cred ca jiji e acelasi cu romanul, un spart cu tulburari de personalitate
4
2
Cine este personajul nu-l din imagine
4
4
Daca Zegrean era agent de politie chiar si ofiter si procurorul ii zicea sa nu intre, va garantez .ca nici el nu intra.
6
2
Jiji lasa dreak beutura ca nu duci!Care Dorneanu.....?
10
3
Ce usor este sa vorbesti dle Dorneanu... Pai futuva in gat, atunci cand ati legiferat accesul fortelor de interventie numai dupa ora 6, cum a fost???? Ce usor este sa dai vina pe altii... Nu ar mai fi ingropati multi inaintea voastra. Acum se platesc politele pentru incompententa voastra...
8
7
daca in locul fetitei era una din cele doua analfabete, datorita carora am ajuns in situatia asta, dan sau viorica- categoric toate institutiile statului inclusiv CCR ,cu dorneanu in frunte, jandarmeria erau la fata locului- zona era declarata interzisa iar aceasat analfabeta ewra salvata.
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218