REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

AUR anunţă afilierea la familia politică europeană a conservatorilor şi reformiştilor

AUR anunţă afilierea la familia politică europeană a conservatorilor şi reformiştilor

Replica API 23 ianuarie 2021 | 00:00 1660

Copreşedintele AUR George Simion a anunţat, în contextul deplasărilor pe care le-a efectuat zilele trecute în Polonia şi Belgia, afilierea partidului la "familia politică europeană a conservatorilor şi reformiştilor, de orientare centru-dreapta", din care fac parte şi conservatori polonezi, italieni, spanioli şi britanici, potrivit unui comunicat de presă transmis vineri, scrie Agerpres.

George Simion

Miercuri, el s-a întâlnit la Varşovia cu reprezentanţi ai partidelor de guvernare conservatoare, PiS (Partidul Lege şi Justiţie) şi Partidul Solidaritatea Poloneză, discuţiile vizând situaţia companiilor de stat strategice, dar şi proiectul de lege împotriva cenzurării internetului.

"Polonezii, prin partidele de guvernare conservatoare, dar şi prin istoria comună pe care o au cu românii, prin interesele actuale pe care le au în regiune şi prin viitorul pe care ni-l dorim să fie comun, trebuie să fie aliaţii strategici ai României în zonă", a declarat George Simion, citat în comunicatul AUR.

El s-a întâlnit cu deputaţii Janusz Kowalski, secretar de stat în Ministerul Activelor Statului, şi Radoslaw Fogiel, consilier al liderului PiS, Jaroslaw Kaczynski, şi responsabil cu relaţiile internaţionale al partidului. "Simion i-a dăruit lui Fogiel o hartă a României Mari, când Polonia era vecină cu România Întregită la 1918", a precizat AUR.

Joi, la Bruxelles, copreşedintele AUR a avut o serie de întrevederi cu europarlamentari conservatori, discuţiile vizând pachetul de mobilitate care afectează transportatorii români, Pactul Verde european (Green Deal) care "va vulnerabiliza sistemul naţional energetic, inclusiv prin închiderea termocentralelor", precum şi teme de actualitate precum "instituirea unui paşaport de vaccinare" sau "cenzura practicată de Big Tech (Facebook, Twitter, YouTube)".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum e posibil sa nu vezi contradictia? Conservator opus reformist!!! Politica s-a bazat intotdeauna pe promisiuni, minciuni si credulii cu mintea scurta !!! Altii nu avem !!! Dar, la ce am mai vazut azi, o concluzie finala : goana dupa ciolan egal tradatori de neam !!!
2
0
Cum e posibil sa nu vezi contradictia? Conservator opus reformist!!! Politica s-a bazat intotdeauna pe promisiuni, minciuni si credulii cu mintea scurta !!! Altii nu avem !!! Dar, la ce am mai vazut azi, o concluzie finala : goana dupa ciolan egal tradatori de neam !!!
2
0
la cat de prost conduc dreptacii astia, sigur la urmatoarele alegeri AUR vor ajunge pe locul doi la nivel national
1
8
Conservatori dar totusi reformisti. Adica prosti de multi ca si votantii lor - alde unghiute si torturi de casa luavash neamu in pla de daci liberi neplatitori de taxe dar cu pretentii! Muie prostilor liberi
12
3
Birda be simionlar haur mangles ghiochuler bahtalo
3
3
Fonduri de la stat,partid ul lui peste.
7
1
Simioane vezi ca si tiganii au de mai multi ani Organizatia AUR inscrisa legal. Va da in judecata. legea nu permite doua organizatii sau partide cu aceeasi sigla. Ati imbulinat-o !
6
2
ba voi sinteti si comunisti,si prosti,si hoti,scursura pesedeului,care este dea scursura tarii.Promovati legea cu taierea pensiilor si salariilor speciale si mai vorbim.
7
2
Adica si conservatori si reformisti. In acelasi timp. Daca au pe cine prostii .... Sa o tina tot asa. Vai de capul nostru.
7
3
AUR astia nu stau degeaba, nu le stiu doctrina, nu stiam ca exista la alegeri dar nici nu se compara cu prestatia jalnica a USR cand a intrat in parlament. Am o curiozitate, ca o sa-i tina?
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920