REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

AUR îi ”SPRIJINĂ” pe ELEVI, dar îi HUIDUIE pe TINERI

AUR îi ”SPRIJINĂ” pe ELEVI, dar îi HUIDUIE pe TINERI

Replica API 28 iulie 2021 | 14:01 1895

Membrii AUR sunt peste tot. Unde văd o mică adunare, hop și ei să protesteze pentru „dulcea lor țară”. Aceștia s-au „lipit” de protestul elevilor pentru transport și chiar au scandat „Cîțule vino să vorbești cu elevii!”, „dați-le transport elevilor”. Totodată, cei care scandau s-au luat și de un tânăr care a îndrăznit să îi facă paraziți.

Membrii AUR încearcă să iasă în evidență prin orice mijloace. Dacă nu s-au afirmat cu vreun proiect notabil, aceștia încearcă să iasă în evidență și să câștige electorat prin alte modalități. Luni, 26 iulie, au fost prezenți la vizita oficialilor PNL și, printre alte scandări, aceștia și-au arătat și sprijinul, așa zis necondiționat, față de elevi, în lupta lor cu statul, pentru transport. Ba mai mult, aceștia s-au luat de un tânăr de 18 ani care a avut curajul să le spună că ei sunt „paraziții” care instigă lumea.

Elevii nu vor să fie asociați cu AUR

De menționat însă, este faptul că elevii nu vor să fie asociați cu cei de la AUR și nici să politizeze problema transportului, pentru care au și protestat. „Noi nu știam de protestul lor. Noi am anunțat cu câteva zile înainte, pe Facebook. Protestul nostru a fost separat. Nu avem treabă cu politica și nici nu vrem”, a declarat președintele AEC.

Chițac a adus țânțarii!

Dumitru Focșa a vorbit despre motivul prezenței la protest și, totodată, a făcut și acuzații la adresa primarului Vergil Chițac. Astfel am aflat că primarul „a umplut Constanța de țânțari, de căpușe, de șerpi, de broaște”. „Am auzit că vine Cîțu și tot staful PNL de la București și am spus că este oportun să ne înființăm aici să îl întâmpinăm și să-l întrebăm cât mai are de gând să lucreze împotriva României. Are o poezie pe care o tot repetă după care fuge. Știm prea bine, sunt și live-uri din parlament când el fuge. Acum, la Constanța ei susțin un primar care a îngropat Constanța în bălării a umplut Constanța de țânțari, de căpușe, de șerpi, de broaște și de tot felul de vietăți specifice junglei. Constanța se apropie de un aspect precum Cernobîl. Vrem să îi spunem (n.r. lui Florin Cîțu) să înceteze lupta internă din PNL și să își vadă de guvernarea țării și să nu-l mai susțină pe domnul amiral fără flotă”, a declarat deputatul Dumitru Focșa.

Dumitru Focșa

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne plac oamenii din spate si nici cei de la vedere!signed WE THE PEOPLE
0
0
Am mai avut aur: epoca de aur. Oare de ce vad o asemanare?
0
0
AUR este PSD travestit
1
0
Aur Aur...ce fomisti sunteti si voi hohooo! se aude chiortaiala stomacului si clantanitul caninilor ce clampane in gol...din spatiu!
3
0
Huidueste fluiereste E bine ca sa nu fie
4
0
Cine este nenea din poza? Pare ca s-a trezit dintr-un somn lung si este bulversat! Bhai baiatule, se intampla lucruri bune in orasul nostru la care voi se pare ca nu vreti sa contribuiti! S-a mai desteptat lumea, nu mai pleaca urechea la orice neica nimeni, trezit din somn!!!
4
1
AUR e o minciuna care vrea sa functioneze pe aceaisi reteta ca si hotii eterni de pana acum.Se vor ghimpe dar sunt ciulin uscat.Foame lunga si accent de la tara si nici pana in ziua de azi nu se stie pe ce nume e stampila patridului.Previzibili si mici si fara cohones prea mari.
5
0
AUR e partidul celor mai mari mincinosi. Nu fac nimic in afara de gargara si scandal. Sper ca toti votantii lor sa isi dea seama de asta pana la urmatoarele alegeri.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614