REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Aurelian Bădulescu, atacuri INCENDIARE la adresa lui Liviu Dragnea: cum îi minte pe baronii PSD

Aurelian Bădulescu, atacuri INCENDIARE la adresa lui Liviu Dragnea: cum îi minte pe baronii PSD

Replica API 1 martie 2019 | 00:00 265

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, exclus astăzi din PSD, susține că Liviu Dragnea a făcut mult rău PSD-ului și României, dar se menține la putere prin promisiunea că va da amnistia și grațierea. Bădulescu arată că în partid se știe că nu va fi dată niciodată această Ordonanță, conform stiripesurse.ro.

”De doi ani de zile, Liviu Dragnea nu are alt interes decât să scape el și dragul său prieten Darius Vâlcov de pușcărie. Vă rog să-mi ziceți când în acești doi ani a dat vreo OUG care să folosească tuturor oamenilor? Nu a dat!

Asta este o plasă pe care le-o dă celor din partid, că va da amnistia și grațierea și scapă toți. Toți din partid știu că este sau nu este așa, dar fiecare merge la el și îi explică că și el a furat, că și ei au furat și din ce au luat i-au dat și lui. Așa îi ține pe toți.”, a spus Bădulescu, la Realitatea TV.

Bădulescu susține că Liviu Dragnea ”a îmbâcsit toate instituțiile” și a făcut praf toată zona economică. Bădulescu consideră că favoriții de la Teleorman au nenorocit și ce mai mergea bine în țară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrei sa te dai victima bine dar eu tot linga Dragnra te vad adica esti unu dintre acei hoti care striga uite hotu.
1
0
Ce-mi plac astia care isi balacaresc fosti sefi. Nu e frumos domnule. Tine de educatie si caracter.
0
0
Foarte tarziu. Speli putina , insa nu si pacatele. E bine si acum, poate, strigatul romanului va avea un final. Niciodata tara asta cu inaintasi de seama nu ca ciordina de sobolani de acuma, nu a fost intr-o astfel de prabusire. Romani, treziti-va, treziti-va si voi oameni aserviti intereselor acestui diavol lepadati-va de el si veti vedea ce somn linistit veti avea.
15
2
Prea tarziu! Sunteti cu totii niste golani! Ai idee cati politai, cati jandarmi, cate microbuze, autoturisme erau in apropierea Primariei Generale in ziua cand s-a votat sa fii inlaturat? Pe banii cui? Ai nostri! Golanilor!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367