REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Aurelian Pavelescu a cerut Consiliului Local Constanţa încetarea mandatului lui Chesoi

Aurelian Pavelescu a cerut Consiliului Local Constanţa încetarea mandatului lui Chesoi

Replica API 25 octombrie 2013 | 00:00 106

Zilele lui Tudorel Chesoi în Consiliul Municipal Constanţa sunt numărate! Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a trimis, joi, o adresă Primăriei Constanţa, respectiv Consiliul Municipal, prin intermediul căreia informează că, în şedinţa Comitetului Naţional de Conducere întrunit pe data de 25 mai a.c., s-a hotărât excludererea din partid, implicit, pierderea calităţii de membru a lui Chesoi. Cu alte cuvinte, Pavelescu a solicitat să se constante încetarea de drept a calităţii de consilier local în cazul lui Chesoi.

"Pe lege, Tudorel Chesoi nu mai poate îndeplini funcţia de consilier local municipal. Am demarat documentele pentru retragerea sprijinului politic al domnului Tudorel Chesoi", a spus Adrian Ţapliuc, preşedintele formaţiunii politice a lui Pavelescu, în cadrul unei conferinţe de presă. "Am discutat si cu domnul Gigi Chiru (preşedintele PDL Constanţa - n.r.) şi vom lua decizia în privinţa locului ocupat de acesta în perioada imediat următoare", a mai continuat Ţapliuc, prezentând presei documentul emis de Pavelescu. Mai mult, preşedintele interimar al PNŢCD Constanţa a ţinut să precizeze faptul că îi va avertiza pe toţi membrii formaţiunii politice de la malul mării, sau, mai bine zis, cei care mai sunt de partea lui Chesoi, să nu-l mai recunoască drept preşedintele organizaţiei judeţene. În caz contrar, va cere excluderea lor din partid. Deşi la conferinţa lui Ţapliuc, ce a avut loc vineri la sediul luat în primire de la Chesoi, a invitat şi preşedinţi din judeţ, nu a venit decât reprezentantul PNŢCD Băneasa, Mariana Andrei. Nu de alta, dar trebuie să se lămurească cine conduce, până la urmă, partidul. "Am venit să mă lămuresc", a spus femeia, în repetate rânduri, care, la final, tot nedumerită a plecat.

Adrian Tapliuc a mai anunţat că în luna decembrie va avea loc Conferinţa Judeţeană de Alegeri, atunci când se va alege echipa şi se va încheia interimatul. Până atunci însă, pe 2 noiembrie ţărăniştii se vor aduna la Bucureşti, în cadrul Congresului Naţional. Peste 2000 de membri ai PNŢCD vor fi prezenţi, iar Constanţa va fi reprezentată de 29 ţărănişti. "Semnalul Congresului va fi puternic", a încheiat Ţapliuc.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218