REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Australian Open: Un adversar al lui Kick Kyrgios, acuzații dure la adresa acestuia

Australian Open: Un adversar al lui Kick Kyrgios, acuzații dure la adresa acestuia

Replica API 27 ianuarie 2022 | 22:14 1100

Michael Venus, unul dintre adversarii lui Nick Kyrgios din sferturile probei de dublu de la Australian Open, a lansat un atac dur la adresa acestuia, susținând că sportivul australian "este un idiot absolut cu mentalitatea unui copil de 10 ani".

Venus şi partenerul său de dublu, germanul Tim Puetz, favoriţi şase, au fost învinşi marţi de perechea australiană Nick Kyrgios/Thanasi Kokkinakis cu 7-5, 3-6, 6-3, dar după meci neozeelandezul a fost foarte critic la modul în care publicul local i-a susţinut pe favoriţii săi şi la conduita celor doi jucători australieni.

'Va avea întotdeauna fani şi o va face întotdeauna într-un mod în care ei îl favorizează, dar, la sfârşitul zilei, este un idiot absolut. În ceea ce priveşte maturitatea, poţi vedea de ce nu s-a ridicat niciodată la nivelul aşteptărilor lui şi oamenii nu îl vor vedea niciodată aşa. Fiind generos, are maturitatea unui copil de zece ani. Este de necrezut, poate să spargă mingea şi să lovească un copil, iar apoi doar pentru că îi dă racheta copilului, oamenii spun că este un tip bun'', a declarat Venus într-un interviu pentru postul de televiziune din ţara sa, 1News.

Venus, 34 ani, a considerat că fanii locali au depăşit orice limită şi că unii spectatori au făcut comentarii despre el şi familia lui în timp ce se pregătea să servească: ''S-a simţit ca un circ şi nu un meci de tenis. Între servicii, ei incitau mulţimea, îndemnându-i să-i încurajeze în asemenea momente. Nu cred că se poate aşa ceva''.

Kyrgios, care nu a răspuns încă acestor critici dure, va juca joi alături de Kokkinakis contra perechii Marcel Granollers (Spania)/Horacio Zeballos (Argentina) în semifinale.

Interesul pentru această semifinală l-a determinat pe directorul turneului, Craig Tiley, să reprogrameze partida de pe Kia Arena pe Rod Laver Arena, cu o capacitate de aproape 15.000 locuri, conform Agerpres, scrie hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, cred ca e o caracterizare corecta si completa...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367