REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Autoritatea Națională pentru Turism promovează valorile autohtone

Autoritatea Națională pentru Turism promovează valorile autohtone

Replica API 25 februarie 2016 | 00:00 224

Anca Pavel Nedea

Ambasadorii turismului românesc, Transilvania și Constantin Brâncuși sunt doar câteva din atracțiile menite să stârnească interesul celor care vizitează standul Autorității Naționale pentru Turism de la Târgul de Turism al României. În perioada 25-28 februarie a.c, Autoritatea Națională pentru Turism promovează România la Târgul de Turism al României în cadrul unui stand amenajat în pavilionul C3 din incinta Romexpo. Preşedintele ANT vorbeşte despre modul inedit prin care a ales să promoveze România.

Este vorba de organizarea de numeroase activităţi menite să dezvăluie tradiţii şi obiceiuri autohtone, dar şi de prezenţa unor personalităţi care s-au făcut cunoscute de-a lungul timpului pentru promovarea valorilor româneşti.

„Pentru ediţia de primăvară a celei mai importante manifestări expoziţionale de profil din ţară noastră am ales să promovăm România într-o manieră unică. Astfel, în standul Autorităţii Naţionale pentru Turism, aflat în pavilionul C3, vizitatorii vor putea descoperi o casă transilvăneană care va găzdui ambasadorii turismului românesc, poveşti despre Constantin Brâncuşi, meşteşugari, produse tradiţionale, legende transilvănene, personalităţi care s-au remarcat pentru acţiunile lor de promovare a valorilor autohtone, iar surprizele vor continua pe tot parcursul celor 4 zile de târg. Intenţia noastră este ca începând cu acest an, să asociem imaginea României cu valorile sale umane, culturale, științifice, artistice. Suntem covinși că este începutul promovării României într-o manieră unitară cu focus pe adevăratele repere autohtone”, declară Anca Pavel Nedea, preşedinte ANT.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614