REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Autoritățile constănțene fac ORDINE: două terenuri cu gunoaie, igienizate, iar oamenii străzii, duși la spital

Autoritățile constănțene fac ORDINE: două terenuri cu gunoaie, igienizate, iar oamenii străzii, duși la spital

Replica API 19 ianuarie 2018 | 22:52 286

Polițiștii locali, împreună cu reprezentanți de la mai multe instituții din Constanța au descins, joi dimineață, în două zone din municipiu, unde în mod frecvent se aciuează oameni fără adăpost. Joi, oamenii legii au descins în zona de la capătul străzii Barbu Delavrancea (în spatele Centrului Albatros) și pe strada Clopoțeilor, din cartierul Compozitorilor, de lângă Biserica Intrarea în Biserică a Maicii Domnului. Despre problemele pe care le fac respectivele persoane fără adăpost, pe strada Clopoțeilor, cotidianul „Replica de Constanța” a scris în repetate rânduri, la sesizarea locuitorilor din zonă.

La acțiune au fost prezenți, pe lângă polițiști locali, agenții de poliție de la Secția 2, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Direcția de Sănătate Veterinară Constanța și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M. Holding, scopul fiind igienizarea și dezafectarea adăposturilor improvizate.

Au fost identificate trei persoane din județul Tulcea, care se aflau pe terenurile respective fără forme legale, dintre care pentru două persoane identitatea nu a putut fi stabilită. Cele două persoane aveau probleme de sănătate, motiv pentru care a fost solicitat Serviciul de Ambulanță Constanța, pentru transportarea lor la spital.

Reprezentanții DSV Constanța au întocmit o notă de constatare cu privire la deținerea unor animale din rasa cabalină, de către două persoane, în care s-a dispus ca, în termen de șapte zile, să microcipeze animalelel.

„Astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218