REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Autoritățile sunt în ALERTĂ, după ce 200.000 de români sunt aşteptaţi în țară, în următoarele două săptămâni

Autoritățile sunt în ALERTĂ, după ce 200.000 de români sunt aşteptaţi în țară, în următoarele două săptămâni

Replica API 4 aprilie 2020 | 11:01 2281

Autorităţile se aşteaptă la un vârf al numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus după Paşte, în condițiile în care în următoarele două săptămâni peste 200.000 de oameni vor intra în ţară.

„În ultimele trei zile, aproximativ 10.000 de cetăţeni pe zi au intrat în ţară. Dacă situaţia va continua pe această cifră, cu siguranţă, până la Sărbătorile Pascale vom înregistra în jur de 200.000 de cetăţeni care vor reintra în România”, declară Bogdan Despescu, secretar de stat în M.A.I.

Numărul românilor care s-au întors în ţară în ultima perioadă este deja foarte mare.

„De la momentul declanşării epidemiei, la sfârşitul lunii februarie - începutul lunii martie, au intrat în ţară şi au fost verificaţi în punctele de frontieră peste 300.000 de cetăţeni”, a adăugat Despescu.

Dintre aceştia, peste 59.000 de români au venit din Italia.

Bogdan Despescu e de părere că cea mai bună decizie pe care o pot lua oamenii este de a nu intra în contact cu alte persoane.

Românilor care revin acum în ţară li se adaugă şi foarte mulţi străini aflaţi în tranzit. Pentru ei, autorităţile crează un culoar special de trecere, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vin stolurile de votanti ai lui Sica mandolina si Habarna. De aia nu se face nimic
0
0
Va mai trebuie inca doua vieti sa va civilizati si sa nu mai ganditi ca oamenii de neaderthal cei din diaspoea care isi vad doar proproul interes sa vina acasa si sa faca doar rau lca altceva ce-ar putea..... imprastie virusi si doar atat imbolnavind pe toata lumea.
2
1
lasati poporul roman sa vina acasa. E al nostru, e cretin, hot, prost, dar sunt romani. Aduc bani ceea ce voi cam duceti lipsa, prin urmare vitelor incompetente tre sa intelegeti ca ouale trebuie sparte, intr un fel sau altul de cineva.
1
4
Voi fara turisti sunteti fomisti,romanii plecati inainte de revolutie ar trebui sa le pupati papucii ,nu producatorii pestii tiganii si curvele ,vorbim de oamenii muncitori vorbim de cei ce au cunoscut exilul.
3
5
ascultatil pe iuhanis fratilor nu veniti stati la cersit covrigi!
3
5
Cine dracu ii asteapta pe purtatorii de virus desteptilor? De data asta nici chiar iohanis. Macar de ar respecta regulile.
8
1
Veniti veniti, cretinii dracului ce sunteti. 80% ciori borate si restul niste cretini care "trebuie sa isi vada familia" pe care probabil nu au vazut-o de 10 ani dar acum li s-a facut dor. Niste cretini sinistri. Toate cazurile de infectare si deces din cauza covid din Romania sunt din cauza celor veniti din strainatate.
14
2
Cum in urmatoarele saptamani? Pai mai sunt 2 saptamani pana la Paste, doar n or fi nebuni sa vina si sa stea direct doua saptamani in izolare, ca trece Pastele
3
3
paste fericit! scolile incep pe 22 aprilie 2020.
4
1
Toate gunoaiele ,servitorii ,sclavii care spala veceuri ,tarfele care spala mosii la pula,hotii curvele pestii,care se intorc in Romania,trebuie luati toti si inchisi in leprozerii facute pe camp timp de 30 de zile,paziti cu armata,a miscat ,tras la picioare.Stati acolo unde ati plecat,carpelor de sters pe jos!Auzi ,a trimis miliarde!Futu-ti mortii matii de mop uman ,trimiti si tu 150-200 de euro pe luna nemurilor talle ,care ii baga la pacanele sau ii transforma in bautura instant,si ti se pare ca ai salvat Romania.Vezi ca incepe sparanghelul la nemti!
16
3
Bravo bun comentariu!! KORONAMUYUS asta va fi cu CIOK nu cu MOATzE!!! De mult nu am mai ras asa cu pofta! Oricum fratilor treaba e groasa!! Si presedontele nostru zici k e KLONAT:: KLAUSsugel KAP de VITEL se arde cu SALAMU in EL!!!
6
3
Care p....a mea romani vin in tara? 199999 din ei or sa vina in stoluri de o sa inegreasca cerul!! Armata pusa la granita sa nu mai intre si sa nu mai iasa nimeni din tara, asta e singura solutie ptr Romania sa scapam de pandemie!! Dak lasati jegurile sa vina in tara ,virusul asta o sa sufere mutatii garantat, la microscop o sa apara cu cioc nu cu moate!!!
14
2
Omul asta cat a fost inspector sef la noi la Constanta a facut treaba, fata de pacalicii ce sunt acum la conducere
8
4
cum draq a ajuns asta iarasi in ierarhia MAI, , sobolanul asta politic sustinut de PDL-PNL, destituit de mai multe ori, si plagiator. Un ofiter obacur de la Buzau, plimbat prin toata tara, ajuns la Constanta apoi la Bucuresti, care si-a luat doctoratul prin plagiat la scoala de doctori ai Academiei de politie, si astfel prin frauda a fost avansat chestor, un om de paie.
13
3
in vizita dar dupa cum am citit comentarii,nu veniti va imbolnaviti rudele ,nu veniti,acuma au uitat retoricile politicienii ,,votul tau conteaza'',trimite bani ajutai pe cei din tara,sa mearga economia,mai veneau si cu smecheria REPATRIAT da capeti bani creeaza locuri de munca.Te doare capul.
7
1
mergi la granita si pupa in poola deeaspora care te a votat animalule
12
3
inchideti granita. Simplu. Unde esti acolo ramai.
16
2
cred ca se vor aduna peste 1 mil de romani veniti in tara
6
1
Cind trimit miliardele de euro in tara nu mai e alerta.Psihopatilor!
8
30
ti-ai dracu de trantori, astia din tara. acum se vede cine munceste cu adevarat in tara, cu restrictiile astea, doar angajatii in industrie, servicii, utilitati, medicii, restul, paraziti ce se vantura toata ziua prin oras cu coajele lor de masini, blocand circulatia si umpland cacaturile de bombe din mall-uri. mai aveti si tupeu sa mancati rahat despre cei ce sunt realizati afara si vin in tara.
11
25
Pentru cei ce doar stiu sa manance kk,diaspora nu s migratorii nenumarabili , diaspora s cei stabili in afara tarii, care au plecat si si au realizat un viitor satui de hotiile si fatarniciile conducatorilor postdecembristi, carora voi le ati suflat in ciorba, din interes sau prostie!!Ati pus botul la demagogia socialista, ati compromis o natie intreaga,nu i etica, nu i morala , integritate ce sa mai vorbim!!Dar avem din belsug hotie si curvasarie , masculina chiar mai multa decit cea feminina!Asa ca va cam meritati soarta!!Dovada ca si acum depindeti de cunostinte , relatii!!SUCCESS RRromania
7
23
diasporaaaa
19
2
Stati dracu acolo , nu veniti sa va infectati parinti , bunici , rude , prieteni...
29
2
Ar fi sa spuneti nr celor care s-au intors pana la 31 martie si nu la sfarsitul lunii februarie. 300000 plus cati?
12
0
va vin votantii sa va vada cat de prost conduceti tara si o sa va m ai voteze din pula
17
4
Se reintorc votantii PNL si USR sa contribuie la ridicarea PIBului. LOL
22
4
Intri in fibrilatie cand citesti ca cel putin 200.000 de turisti, nomazi, neica-nimeni, tigani, indivizi fara pic de constiinta. E, de cate ori se multiplica numarul. Dumnezeu cu mila. Cert e ca tara se mai eliberasera de hoti, ciorditori, traficanti, prostituate. Acum cu reintoarcerea nomazilor e dezastru si medical si educational.
28
2
PNL ul. Nu mai au votanti in strainatate. Cum draq mai fura ei voturi acum cand a disparut diaspora? Ha ha ha! Si cu ocazia asta vedem si cati erau afara. Si facem astfel un calcul si stabilim cate milioane de voturi furau hotii de la pnl usr plus si kwj. Ca ei ziceau ca doar psd fura. Pnl e cinstit dar e votata de usr si plus si va fi promulgata de kwj legea ca hotii sa faca puscarie acasa daca au pedepse de pana la 7 ani. Se gandesc ca dupa alegeri se vor duce la puscarie si vor sa faca in palatele lor pedeapsa nu la comun cu altii care vor face sex cu ei. He he he!
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218