REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Autorul ameninţării cu bombă de la sediul unei televiziuni este un fost jurnalist din Timişoara. Poliţia a deschis dosar penal

Autorul ameninţării cu bombă de la sediul unei televiziuni este un fost jurnalist din Timişoara. Poliţia a deschis dosar penal

Replica API 16 februarie 2019 | 00:00 194

Autorul ameninţării cu bombă de la sediul România TV este un fost ziarist din Timişoara, acesta fiind audiat la Poliţie Timiş. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru ameninţare.

Autorul ameninţării cu bombă de vineri seara, de la postul de televiziune România TV, din Bucureşti, este Ioan Alexandru Tătar, care a fost angajat în cadrul Radio Timişoara, au declarat, conform MEDIAFAX, surse judiciare.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani este din Timişoara, iar vineri seara a fost audiat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

„Bărbatul a fost audiat de către colegii mei, nu a fost reţinut. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare”, a arătat, sâmbătă, IPJ Timiş.

Membrii redacţiei România Tv au primit, vineri seară, un email de ameninţare în care scria „Veţi sări în aer”, potrivit purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii televiziunii au sunat la 112, iar două echipaje de la Brigada Antitero şi poliţia au verificat zona.

În platou se afla ministrul Apărării, Gabriel Leş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intotdeauna in Romania au fost buni si rai ; eu personal nu cred nimic din tot ce s- a spus ; si de ce ? pentru caci imi cunosc bine fratele si stiu ca toata viata si-a dedicat-o pt binele tarii ; nu a reusit , si ca el multi altii. Ar fi timpul sa deschidem ochii mai bine in jurul nostru .
0
0
Ma bucur. 10 ani sa ia javra...
1
3
Adica un malin bot mai batranel! De ce i se permite lui malin bot sa saboteze munca unor jurnalisti de teren intervenind peste relatarile in direct ale acestora.CNA trebuie sa se sesizeze ca telespectatorii au racnetele lui malin bot in transmisii ale unor televiziuni la care el nu este angajat.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614