REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Autorul atacului armat de la Strasbourg a strigat „Allahu Akbar“

Autorul atacului armat de la Strasbourg a strigat „Allahu Akbar“

Replica API 12 decembrie 2018 | 00:00 141

Martori:

Martori:

Remy Heitz

Autorul atacului armat de marţi seara de la Târgul de Crăciun din Strasbourg (nord-estul Franţei) a fost auzit de martori strigând 'Allahu Akbar' (Allah este mare), a declarat miercuri procurorul general al Parisului, Remy Heitz, în cadrul unei conferinţe de presă la tribunalul din Strasbourg, relatează AFP, EFE şi Reuters.

'Având în vedere locul vizat, modul în care a acţionat atacatorul, profilul său şi mărturiile adunate de la cei care l-au auzit strigând 'Allahu Akbar', poliţia antiteroristă a fost sesizată să intervină', a spus el.

Suspectul, identificat de autorităţile franceze drept Cherif Chekatt, născut la Strasbourg, se afla pe o listă cu persoanele care prezintă risc pentru securitatea publică, dar avea de asemenea un istoric legat de infracţiuni fără caracter terorist.

'Patru persoane apropiate' lui Cherif Chekatt 'au fost plasate în arest preventiv marţi noaptea', a mai spus procurorul Remy Heitz.

'Ei sunt ţinuţi în continuare în arest', a precizat oficialul francez. În timp ce poliţia îl caută în continuare pe suspect, 'au fost efectuate mai multe percheziţii în noaptea de marţi spre miercuri în locuri pe care suspectul le-ar fi putut frecventa', a adăugat magistratul.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci a strigat conform protocolului!!!! Nu specificase nicio stire de pana acum daca a strigat sau nu si se punea intrebarea daca au inceput si altii de alte religii sa traga cu pistoale.
0
0
Niste arabitoi dezaxati care nu au nimic in comun cu musulmanii adevarati! Bagamias pula in voi de violatori de camile ciori spurcate arabetzii astia
1
0
Adica stai in Franta , mananci si traiesti acolo o perioada . Ai drepturi si libertatii , care la tine in tara sigur nu le ai , iar tu , drept multumire , tragi in multime . Bine ca nu m-am nascut , in vremea Imperiului Otoman .
2
0
Si acum or sa inceapa toti cu "islamul cica e religia pacii,musulmanii trebuiesc exterminati" si alte cacaturi de genul. Pentru aceea atata le spun: in dobrogea si nu numai,exista musulmani de sute de ani,ati auzit de atentate,crime chipurile in numele religiei?nu.ce inseamna asta?ca,sa nu mai asociem religia cum trebuie ea practicata,cu niste dezaxati mintali care se dau musulmani sau o practica cum inteleg capetele lor seci,astia sunt extremisti,acestia trebuiesc exterminati,indiferent de religie
2
0
Sa nu se mai faca targurile de craciun in Franta si in Germania pentru ca se supara invadatorii musulmani
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218