REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Autorul bătăilor ca-n filme de la Medgidia a fost trimis în judecată

Autorul bătăilor ca-n filme de la Medgidia a fost trimis în judecată

Replica API 11 noiembrie 2016 | 00:00 219

Dosar

Dosar

Tarakci Oguzhan a fost trimis în judecată pentru omor, dosarul fiind înregistrat la data de 9.11.2016, la Tribunalul Constanţa. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, individul a fost implicat într-un scandal de proporţii, fiind cercetat pentru tentativă de omor. Mai exact, totul s-a petrecut în seara de 2 aprilie 2016, în jurul orei 22.00, când Oguzhan a plecat de acasă, din Valea Dacilor, cu mai mulţi prieteni, la Medgidia, pentru a juca biliard.

Înainte de a pleca la drum, a consumat băuturi alcoolice, urcându-se la volan băut. La Medgidia a continuat „petrecerea”, după care toţi au decis să meargă la un local din Murfatlar. Pe drum, însă, şoferul nu a mai respectat regulile de circulaţie, aflându-se deja în stare avansată de ebrietate, motiv pentru care care un alt partcipant la trafic l-a depăşit prin dreapta. Acesta a fost declicul! Oguzhan Tarakci s-a enervat peste măsură şi a început să-l urmărească, urlând că i-a tăiat faţa. La intersecţia străzilor Ion Creangă cu Republicii i-a blocat autoturismul şi s-a dus la şofer, pe care l-a apucat de guler şi i-a aplicat câtiva pumni în zona feţei.

Un amic de-al agresorului a intervenit și a reușit să-l calmeze puțin, astfel victima reușind să accelereze și să plece de la fața locului. În apropierea Spitalului din Medgidia, persoana vătămată a oprit, a coborât din vehicul și a sunat la 112. Însă, recalcitrantul îl urmărise și, când a văzut că a sesizat autoritățile cu privire la cele întâmplate, s-a enervat și mai tare. A accelerat și a încercat să-l lovească în plin, să-l prindă practic între cele două mașini.

Numai că victima a avut viteză de reacție și a reușit să sară la timp pe capota autovehiculului condus de Oguzhan Tarakci, alegându-se cu răni minore. Dar iadul nu s-a încheiat aici. Văzându-l căzut la pământ, șoferul turmentat l-a luat din nou la pumni, până în momentul în care a sosit Poliția. Oamenii legii au reușit să-l imobilizeze, dar acesta a refuzat să fie testat cu aparatul Drager sau să-i fie recoltate probe biologice. A fost condus la audieri, reținut și apoi arestare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614