REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Autorul TERIBILULUI accident dintre Cuza Vodă şi Medgidia conducea un Mercedes Clasa S!

Autorul TERIBILULUI accident dintre Cuza Vodă şi Medgidia conducea un Mercedes Clasa S!

Replica API 1 noiembrie 2017 | 14:48 258

Pasagerii, ARUNCAŢI din MAŞINĂ

Pasagerii, ARUNCAŢI din MAŞINĂ

S-a dat startul accidentelor rutiere mortale, la Constanța. După ce sfârșitul de săptămână a fost plin de vieți pierdute în astfel de evenimente, iată că nenorocirile au continuat. În noaptea de luni spre marți, o altă tragedie a avut loc, ea fiind înregistrată pe DJ 222, între Cuza Vodă și Medgidia. Șoferul, A.R.a murit pe loc. Oamenii nu au o părere bună despre el în localitate, mai ales că, după cum spun ei, nu avea un loc de muncă stabil, dar conducea un Mercedes Clasa S. Din păcate, în urma accidentului, două persoane au murit, trei au fost grav rănite, iar mașina a ars precum o torță. Nici una dintre persoane nu purta centură de singuranță, ele fiind aruncate din mașină, atunci când aceasta s-a răsturnat.

Un teribil accident a avut loc la Cuza Vodă, în noaptea de luni spre marţi,30 spre 31 octombrie 2017, în jurul orei 1.46. Nenorocirea s-a petrecut pe DJ 222, între Cuza Vodă şi Medgidia, fiind vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, după care a luat foc. Cadrele medicale şi oamenii legii au intervenit cu promptitudine. Mai exact, la locul solicitării a fost trimis un echipaj C1 SMURD, un echipaj B2 SMURD Medgidia, autospeciala ATVM, un echipaj B2 SAJ Medgidia şi două echipaje B2 SAJ din substaţia Cernavodă. La locul intervenţiei au fost identificate 5 victime, toate aflându-se în exteriorul maşinii răsturnate.

Astfel, un bărbat de 50 de ani a fost declarat decedat (multiple traumatisme severe), un bărbat de 40 - 45 de ani a fost transportat la spital, inconştient, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, otoragie, traumatisme ale membrelor, toracelui, un alt bărbat a fost transportat la unitatea spitalicească, dar conştient. Şi lista nu se opreşte aici. Un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani a ajuns la spital în comă (politrauamtism), la fel şi unul de 35 de ani (în comă, traumatism toracic şi ale membrelor).

Din păcate, la scurt timp a decedat şi bărbatul de 40 - 45 de ani. Șoferul se numea G.R., pe când pasagerii: George I., Viorel P., Cornel I. și Florea C.. ”La data de 31 octombrie a.c., ora 1.43, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă către Medgidia, unde a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabilului. Ulterior, autovehiculul a ars precum o torță.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi a unei alte persoane și vătămarea corporală gravă a celorlalți pasageri, cu vârste cuprinse între 36 și 49 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au precizat anchetatorii. ”În urma accidentului rutier grav produs pe raza județului Constanța, pe data de 31.10.2017, în jurul orei 01.45, la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul SCJU au fost aduși 3 pacienți de sex masculin, cu vârste cuprinse între 36 și 45 ani.

În urma investigațiilor s-a stabilit că cei 3 au suferit multiple traumatisme, în momentul de față fiind internați în secția ATI, intubați și ventilați mecanic”, au precizat cadrele medicale ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat de masina
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218