REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Autoservirea Auchan rămâne ÎNCHISĂ. Un constănţean îmbolnăvit de mâncarea expirată se pregăteşte să-i dea în judecată!

Autoservirea Auchan rămâne ÎNCHISĂ. Un constănţean îmbolnăvit de mâncarea expirată se pregăteşte să-i dea în judecată!

Replica API 29 decembrie 2015 | 00:26 279

Aproximativ 20 de constănțeni s-au ales cu toxiinfecție alimentară după ce au mâncat preparate expirate de la autoservirea Auchan din Maritimo. În urma unui articol publicat de cotidianul “Replica”, inspectorii OPC, urmați ulterior de cei de la DSV, au mers în control, au confiscat alimentele, au amendat unitatea și i-au suspendat activitatea până la remedierea problemelor. Întrebat dacă vor merge din nou în control, purtătorul de cuvânt OPC Constanța, Lucian Lungoci a spus că așteaptă solicitare din partea agentului comercial.

Autoservirea din cadrul Auchan din Maritimo a băgat în spital mai mulți constănțeni după ce le-au servit alimente expirate. Aceștia au făcut toxiinfecție alimentară chiar în perioada sărbătorilor, din neglijența unora. După ce unitatea a fost amendată atât de Oficiul de Protecție al Consumatorului cât și de Direcția Sanitar Veterinară și i-a fost întreruptă activitatea, toată lumea așteaptă să vadă când se va remedia problema. Însă reprezentanții OPC au spus că nu pot merge în control până nu primesc o solicitare de la agentul economic în cauză, adică Auchan: „ Așteptăm din partea lor o adresă prin care să solicite o reverificare. Atunci se va deplasa cineva acolo să vadă dacă s-au remediat deficiențele. Și în cazul în care s-au remediat, se redeschide unitatea. Auchan trebuie să facă o solicitare pentru că poate nu au remediat încă problema. Nu putem să mergem peste ei acum. Nu e nimeni de la noi acolo. Așteptăm o solicitare din partea operatorului economic”, a declarat pentru Replica Lucian Lungoci, purtătorul de cuvânt al OPC Constanța. Un constănțean se arată foarte revoltat de cele petrecute întrucât copilul său se numără printre cei care au mâncat produse de la autoservirea Auchan. Sorin F. s-a plâns că a fost nevoit să-și ducă copilul la spital pentru că ar fi făcut convulsii și până să ajungă ambulanța, părintele a stat cu sufletul la gură: „Problema e că a făcut convulsii. În 10 minute până a venit ambulanța am zis că îmi moare copilul! Azi e ceva mai bine. Am să depun o plângere la DSV”. Constănţeanul vrea să ia legătura cu ceilalți pățiți pentru a merge împreună să-i dea în judecată pe cei de la Auchan.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218