REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Autoservirea AUCHAN s-a REDESCHIS

Autoservirea AUCHAN s-a REDESCHIS

Replica API 11 ianuarie 2016 | 18:25 633

Autoservirea Auchan din cadrul complexului comercial Maritimo a fost redeschisă. Se pare că aceasta și-a rezolvat toate neregulile, spun reprezentanții însărcinați cu controlul alimentelor. După ce mai multe persoane au ajuns în spital cu toxiinfecție alimentară cauzată de mâncarea servită la autoservire, atât inspectorii OPC, cât și cei de la DSV, au efectuat controale în urma cărora au confiscat cantități importante de alimente expirate și au suspendat activitatea firmei. Însă, de curând, autoservirea s-a redeschis, iar constănțenii au mers să ia masa acolo, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Câţi constănţeni? Îi numărai pe degete, pentru că mai mulţi nu au îndrăznit!

Purtătorul de cuvânt al CJPC, Lucian Lungoci, a declarat pentru „Replica”: „S-a ridicat măsura de suspendare temporară a activității, în urma unei verificări făcute la punctul de lucru. Au rezolvat măsurile impuse atât de noi, cât și de la cei de la DSV”.

Potrivit lui Lungoci, ultimul control făcut de CJPC a fost în data de 4 ianuarie, iar autoservirea s-ar fi redeschis ziua următoare.

Amintim că mai multe persoane au sesizat cotidianul „Replica” de Constanţa, în prima zi de Crăciun, că au ajuns la spital după ce au consumat alimente preparate în cadrul autoservirii Auchan din Maritimo. 18 persoane au fost internate cu enterocolită cu Salmonella, după ce în ziua de 22 decembrie au consumat musaca în cadrul autoservirii Auchan din Maritimo. Pe data de 26 decembrie, inspectorii OPC au luat la bani mărunţi autoservirea Auchan de la Maritimo, în urma materialului publicat în cotidianul „Replica” de Constanţa, exemplul fiind urmat de către reprezentanții Direcţiei Sanitar Veterinară Constanța. Ambele instituții au dispus suspendarea activității pănă la remedierea problemelor.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102