REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Autostrada Soarelui va fi deszăpezită de o firmă CELEBRĂ

Autostrada Soarelui va fi deszăpezită de o firmă CELEBRĂ

Replica API 11 ianuarie 2017 | 00:00 606

Contracte de 24,52 milioane lei

Contracte de 24,52 milioane lei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit prin negociere mai multe contracte, în valoare totală de circa 24,52 milioane de lei, pentru întreţinerea curentă pe timp de iarnă a autostrăzilor A1, A2 şi A3 şi a drumurilor din administrarea DRDP Bucureşti - Lot 2 SDN Bucureşti Sud, Lot 5 SDN Târgovişte şi Lot 6 SDN Ploieşti. Una din marile câștigătoare este o firmă celebră!

CNAIR a anunțat că deszăpezirea Autostrăzii A1 va fi asigurată de Asocierea SC Fincodrum SA - SC Viabild Cons VT SRL - SC Tel Drum SA contra sumei de 4.472.099 lei, fără TVA. Aceeaşi asociere a câştigat contractul şi pentru deszăpezirea Autostrăzii A2, valoarea acestuia fiind de 2.806.473 lei, fără TVA. Contractul pentru întreţinerea curentă pe timp de iarnă a Autostrăzii A3 a fost atribuit societăţii Rebelis Construcţii SRL, aceasta primind în schimbul activităţii prestate suma de 3.280.337 lei, fără TVA. Pentru deszăpezirea Lotului 2 SDN Bucureşti Sud, contractul a ajuns la Asocierea SC Anastamar Construct SRL - SC Itaro SRL (valoarea - 5.552.005 lei, fără TVA), firma Eurocogen Filiala Aninoasa se va ocupa de întreţinerea curentă pe timp de iarnă a Lotului 5 SDN Târgovişte, contra sumei de 2.920.334 lei, fără TVA, iar Rebelis Construcţii SRL a câştigat contractul pentru Lotul 6 SDN Ploieşti, cu o valoare de 5.485.822 lei, fără TVA. Niciunul dintre contracte nu va putea fi subcontractat. Tipul procedurii a fost negocierea fără anunţ de participare, explicaţia fiind aceea că ansamblul ofertelor prezentate ca răspuns la o licitaţie deschisă, la o licitaţie restrânsă sau la un dialog competitiv, a fost neconform sau inacceptabil.

N-au fost în stare să intervină

Autostrada care leagă Capitala de Constanța a fost închisă după primul viscol din acest an. În mod ciudat, contractul pentru deszăpezire a fost semnat pe 27 decembrie 2016, dar firmele câștigătoare nu au fost în stare să intervină o săptămână mai târziu, când s-a declanșat urgia.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Indiferent ce ati spune voi , indiferent cine va fii la conducerea acestei tari , nu o sa ne duca niciodata pe un drum bun . De ce ? Pentru ca suntem prea prosti , da , noi , tot poporul roman , suntem atat de prosti incat ne vindem tara noastra - casa noastra - viitorul nostru - unor " politicieni " care toata viata lor nu au stiut sa faca altceva decat sa vanda bucata cu bucata tot ceea ce am reusit sa construim - cladim - iubim - mandrim in timpul a sute de ani , nu suntem in stare sa iesim in strada si sa ne luam ce este al nostru de drept . TARA ASTA . Cu tot ce are ea , bune , rele ,etc
1
0
pupati-l cel mai bine pe dragnea ca doar merita daca nu pe restul de la iliescu in sus.
3
0
Pupa l in cur pe Dragnea... si taci !
3
0
Cei care se grabesc sa-l muste de cur pe Dragnea, licitatia a fost organizata de tehnotradatori care au slujit pentru straini iar acum nu raspund nici macar politic, pai daca se poate sa guvernezi fsra sa fi ales de popor raspunzi nu infata lor ci in fata celor care te-au plantat pe functie. Oticum, toate se platesc pe acest pamant. Celor care se grabesc sa critice majoritatea PSD-ALDE mai bine asteptam sa-si puna in aplicare programul de guvernare si daca nu ne convine sa dam cu ei de pamant prin vot democratic nu prin jocuri murdare orchestrate de nu syiu ce interese.
4
2
Stai jos ca esti prost
2
0
foarte bine ca toti cei care comentati ati votat PSD.De ce plangeti acum????????
6
1
taranul parnaiasi dragnea alaturi de camarila analfabetilor au pus Romania pe butuci de zece zile suntem paralizati
7
1
Vasile , multa muie !
4
1
Nu va mai vaicariti ,,puneti mana pe lopeti si afara toata lumea la dat zapada,,,spurcatilor,
3
3
PE NOI NE INTERESEAZA CE SE INTAMPLA IN JUDETUL SI MUNICIPIUL CONSTANTA!!!!!!
3
4
Alo tehnocacatii au organizat alegerile de oferte deci implicit au ales si firmele deci mai usor cu Dragnea. Macar in primele trei luni nu dati vina pe el.
6
12
S,C.TEL DRUM firma din Teleorman care s-a chiniut
7
0
De ce toata lumea tace si nu se revolta pentru modul cum actioneaza autoritatile locale?!
9
1
Firma lui Dragnea !!!! De acolo e celebra.laudati-l
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614