REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Autoturism cu două persoane în el, dintre care un COPIL, CĂZUT în lac. VIDEO

Autoturism cu două persoane în el, dintre care un COPIL, CĂZUT în lac. VIDEO

Replica API 25 februarie 2020 | 00:07 1277

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați marți, 25 februarie, să intervină în zona lacului Tăbăcărie, acolo unde, un autoturism a căzut în lac.

Din primele informații, un autoturism în care erau un adult și un copil ar fi căzut în lac, în zona Pavilionului Expozițional.

Conform reprezentanților ISU, la fața locului au intervenit: o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD B și una SMURD C și un elicopter SMURD. Copilul a fost scos din apă cu atac de panică. Un bărbat (bunicul) în vârstă de 64 de ani a fost scos și el, acestuia aplicându-i-se protocolul de resuscitare. Se directionează și scafandrii pentru a verifica autoturismul dacă mai sunt persoane. Din ceea ce spune copilul, în mașină ar fi fost doar el cu bunicul.

Update:

Scafandrii au verificat autoturismul, în interior nu se mai afla nimeni. Copilul are vârstă de aproximativ 9 ani, a fost preluat de ambulanța Smurd B și transportat la spital.

Update.

Ce spun oamenii legii!

În jurul orei 13.45, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre faptul că în canalul cu apă adiacent lacului Siutghiol s-ar afla un autoturism scufundat. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele din autoturism, fiind vorba despre un bărbat de 63 de ani și un minor de 9 ani. Din primele informații, se pare că, în timp ce se afla la volanul autoturismului în parcarea respectivă, bărbatul ar fi trecut peste bordura care delimitează parcarea și ar fi căzut cu autoturismul în canal. Asupra bărbatului au fost găsite documente medicale, acesta fiind găsit în stop cardio-respirator. Copilul a fost transportat la spital, fiind conștient și cooperant.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un taximetrist a salvat acel copil din apa a sarit dupa masina in apa,si a scos copilul si batranul .copilu este bine ,batranul nu
6
1
sa o sugi pana la sange e solutia fa
5
2
cu virusul, inchideti granitele si aeroportu, nu se intra si nu se iese, asta e solutia
14
4
e posibil sa fi facut infarct la volan
10
2
pentru carnatii astia doi cu virusu, stati in plm in casa, nu mai iesiti si gata, ati scapat ti-ai dracu cu antena3 a voastra.
17
6
In toata tara sunt cazuri nu se zice nu se vrea panica
14
13
de ce nu zice nimeni ca la judetean sunt 2 cazuri cu corona confirmate?asteapta sa moara
16
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614