REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Autoturism parcat, ŞIFONAT GRAV de un taximetru: şoferul, acuzat că a fugit de la locul faptei

Autoturism parcat, ŞIFONAT GRAV de un taximetru: şoferul, acuzat că a fugit de la locul faptei

Replica API 22 ianuarie 2018 | 09:25 278

Un taximetrist a dat cu spatele și a înfundat de tot portiera unui alt autoturism staționat, după care a plecat liniștit la treaba lui. Ghinionul lui a fost că a fost văzut de un alt participant la trafic, cel din urmă pornind în urmărirea lui. Toate aceste aspecte au fost relatate pe o un grup de Facebook, chiar de către cel pornit în urmărire, carea făcut și poze fugarului. ”L-am urmărit și l-am prins la câteva străduțe distanță în cartier. A văzut ca-i fac poză și a spus că se întoarce”, povestește constănțeanul.

De precizat că numărul taximetrului este CT 19 DEV, iar numărul autoturismului avariat este CT 94 BNK. Bineînțeles că nu au întârziat nici comentariile să apară, iar unul dintre cei care au postat este chiar proprietarul taxiului, care neagă faptul că șoferul ar fi fugit de la fața locului. „Șoferul nu a fugit absolut deloc de la accident, în momentul ăsta discută cu doamna care are Citroenul C4 să-i repare mașina în regie proprie. Vă garantez eu că o să îi repare mașina, dacă nu o repară el, o repar eu personal”, susține pretinsul proprietar al taximetrului.

Întrebarea este dacă ar fi avut loc această întâlnire, în cazul în care nu ar fi existat acel martor care a dat dovadă de simț civic. În plus, este încă o dovadă că, în astfel de cazuri, cel mai sigur este să rămâi la faţa locului în caz de tamponare şi să completezi formularul de înţelegere amiabilă ori, în cazul unor diferende, să apelezi la Poliţia Rutieră.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@ProUterCT.Atentie cu scuipatul,sa nu faci greseala cu vreun ofiter BCCOT sub acoperire ca mori de pneumonie din cauza glontului rece!
0
0
Wooow ai descoperit facebook ul... ziaristi de 1 leu
0
0
Traiasca planctonu din oceane si din creierele de peste ale taximetristilor comentaciosi
1
1
Asta de sub mine esti idiot prost
2
0
Daca treceti pe langa orice taximetrist,scuipati-l...
4
2
Da, da, neaparat trebuie facut plancton. Ca daca nu faci plancton, apari pe facebook. Deci planctonul e musai...
0
1
Ce ea aia plancton ??? Mare analfabet esti, probabil ca esti si taximetrist , ca astia sunt asa de prosti
3
2
Citroenu aproape s a rupt loganu nare nimic
2
2
Auzi mai Perfectule : Tu nu aingrsit niciodata ? Ai auzit de termenul CULPA ? Vinovatie fara intentie ? Dupa creierul tau de bibilica , trebuie impuscat omul.pt o tamponare ?! Da'o in pula mea ca o sa-i dea asigurarea si gata ! Fiarele se repara !' Masina nelovita e ca femeia nefututa ! Dar probabil ca tu esti satul de laba .
5
3
Era bine sa faca PLANCTON, si-asa lantul trofic e terminat. S-ar fi bucurat balenele!
6
3
Cum adica din neatentie? Unde poola calului era atentia lui distributiva la datul cu spatele... Mda, in rest, mai mult ca sigur, are permis pt.toate categoriile de auto... P.S. Daca lovea pe cineva la manevra de dat cu spatele??? Da, stiu, nu trebuia sa faca de PLANTON la fata locului ...!!!
8
3
Inainte sa scrieti articole de cacat si sa promovati prostalai de pe f.b. care se autointituleaza justitiari si fac poze aiurea , mai documentati-va ! Legea prevede ca autorul unei tamponari se poate prezenta la Politua Rutiera sau poate incheia un constat amiabil cu proprietarul celuilalt vehicul avariat in termen de 24 de ore de la producerea evenimentului ! Nimeni nu este obligat sa pazeasca sau sa faca plancton langa masina pe care a avariat-o din neatentie pt. ca in zona se gaseste un prost care sa-i faca fotografii pe care le posteaza pe f.b.
10
11
toate jegurile, care fug de la locul accidentului, indiferent daca sunt sau nu cu victime!!! in rest ei sunt barbati dmnule.... vai de curul lor, baieteii lu' mama...!
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102