REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Constanţa şi la Gruparea Mobilă

Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Constanţa şi la Gruparea Mobilă

Replica API 4 aprilie 2015 | 00:00 833

Rezultate pozitive obţinute în activitatea desfăşurată

Rezultate pozitive obţinute în activitatea desfăşurată

Cu prilejul aniversării a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa şi Gruparea Mobilă Tomis au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultate pozitive obţinute în activitatea desfăşurată, mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri.

Astfel, la IJJ este vorba despre un ofiţer - căpitan Stan Teodor înaintat la gradul de maior şi şase subofiţeri: plutonier adjutant Berhec Liviu Constantin la gradul de plutonier adjutant şef, plutonier major Bratu Laurenţiu la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Stoian Marian la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Şovăilă Aurelia la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Vlad Dumitru la gradul de plutonier adjutant, plutonier Sgură Constantin la gradul de plutonier major.

De asemenea, au fost recompensaţi cu mulţumiri, felicitări, diplome de merit şi citare prin ordin de zi pe unitate, 170 de ofiţeri şi subofiţeri care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu. La Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa au fost avansaţi trei ofiţeri – locotenent colonel Zaman Cristina înaintat la gradul de colonel, maior Zamfira Marian la gradul de locotenent colonel, locotenent Purcaru Cătălin la gradul de căpitan şi patru subofiţeri: plutonier major Brănescu Virgiliu la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Cojocaru Daniel la gradul de plutonier adjutant, plutonier Abdulmina Altunai la gradul de plutonier major şi plutonier Boca Cristina-Nicoleta la gradul de plutonier major.

Şi aici au fost recompensaţi cu mulţumiri, felicitări, diplome de merit şi felicitări, 124 de ofiţeri şi subofiţeri care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102