REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Replica API 4 aprilie 2018 | 00:00 563

Felicitări!

Felicitări!

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa s-a arborat Drapelul României, în acordurile Imnului Naţional, la data de 3 aprilie, în prezenţa prefectului judeţului Constanţa, Ioan Albu,a primarului Decebal Făgădău, precum şi a şefilor instituţiilor şi structurilor locale cu care jandarmii cooperează.

Ceremonialul a continuat cu citirea mesajelor conducerii Ministerului Afacerilor Interne şi Inspectoratului General al Jandarmeriei Române privind „Ziua Jandarmeriei Române“. După aceast moment, s-a dat citire ordinului privind avansarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, a jandarmilor care au obţinut rezultate meritorii în activitatea desfăşurată. Totodată preotul militar Oprea Laurenţiu a oficiat ceremonialul religios ce s-a desfăşurat cu această ocazie.

Cu prilejul aniversării a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru modul în care și-au executat atribuțiile funcționale, doi ofiţeri - maior Stan Teodor la gradul de locotenent colonel, locotenent Vizitiu Andrei la gradul de căpitan şi zece subofiţeri: plutonier adjutant Culcea Vasile la gradul de plutonier adjutant şef, plutonier adjutant Pavel Marinel la gradul de plutonier adjutant şef, plutonier adjutant Rîşnoveanu Sorin la gradul de plutonier adjutant şef, plutonier major Birou Laurenţiu la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Dache Elena la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Dobre George la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Mocanu Ioan la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Parocescu Gheorghe la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Popină Iulian la gradul de plutonier adjutant şi plutonier major Voicu Marian la gradul de plutonier adjutant. De asemenea, mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu au fost recompensaţi cu diplome de merit.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate ne spuneti si noua in ce consta rezultatele meritorii,nu?
1
0
Acestia sunt angajati de Nicolae Cristian.....Ce mai mface Mazanul asta ??
0
0
Niste nemernici care apara congresul hotilor PSD... Semianalfabet , prost gramada si rau la suflet trebuie sa fii pentru a fi jandarm...
2
1
Nu va convine de ei latrailor ca nu sunt ca si politai . Ei va rup oasele si nu e bine.
0
3
care bate si amendeaza pe cei ce cariie impotriva.Cand s-a facut revolutia ni s-a spus ca o sa fie libertate si democratie.Revolutia nu s-a facut cu aprobare si nu s-a cerut voie.
4
0
niste borfasi batausi cu grade slugile garcioilor! voi trebuiati sa fiti in lagare impreuna cu militienii si securistii bai bolsevicilor nu legionarii
4
0
Mancava-ar serviciile ce merite deosebite aveti prea-fericitilor ..voi nu stiti de criterii de performanta sefii vostrii nici atat ..constanta colcaie la propriu de bisnitari de tigari ..pietele sunt sufocate de baragladine si tigani iar voi va avansati intre voi ..sunteti rusinea europei voi inclusiv politia locala ..
6
0
Sunteti rusinea acestui neam. Si sigur veti fi defiintati dupa urmatoarele alegeri.
6
1
acesti trantori sunt platiti de noi sa apere hotii.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614