REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Avansări în grad la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea

Avansări în grad la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea

Replica API 3 decembrie 2013 | 00:00 621

De Ziua Naţională a României,

De Ziua Naţională a României,

Cu prilejul "Zilei Naţionale a României", pompierii care au obţinut rezultate excepţionale în îndeplinirea atribuţiilor specifice, au fost avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim. Astfel, în temeiul Ordinului ministrului Afacerilor Interne, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, doi ofiţeri şi 15 subofiţeri, după cum urmează: în gradul de maior cpt. Crăciun Lucian Adrian; în gradul de căpitan lt. Călin Alexandru-Valentin; în gradul de plutonier adjutant: plt.maj. Alexandrescu Ileana, plt.maj. Balan Lăcrămioara-Anita, plt.maj. Molagean Ersin, plt.maj. Morărescu Daniel, plt.maj. Radu Tudorel-Iulian, plt.maj. Sava Gigi, plt.maj. Şerban Aurel, plt.maj. Stan Gabriel; în gradul de plutonier major: plt. Abduraman Iugel, plt. Apaz Erdal, plt. Criveanu Ion, plt. Năstase Aurel, plt. Suliţanu Cristina-Ionela, plt. Vinţeanu Oana, plt. Zamfir Ionuţ-Dobre. Pentru aprecierea faptelor deosebite săvârşite pe timpul îndeplinirii misiunilor încredinţate sau în sprijinul acestora, a rezultatelor meritorii obţinute în procesul formării profesionale sau cu ocazia participării la activităţi culturale, ştiinţifice şi sportive patru cadre ale inspectoratului au primit distincţii onorifice. Este vorba despre prim-adjunct al inspectorului şef, maior Vlăduţ Ion, căpitan Mihai Georgescu, plt.adj. şef (r) Iacob Mihai şi Oana Moroşanu, funcţionar public în cadrul ISUJ Constanţa.

Totodată, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa a avut loc Ceremonia de numire în funcţie a ofiţerului din promoţia 2013 a Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" - Facultatea de Pompieri, care a primit repartiţie la Constanţa. Acesta a fost prezentat personalului unităţii şi apoi a fost inclus într-un program de pregătire, cu activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le va executa. El va fi repartizat la Garda de intervenţie Chirnogeni, unde va urma o perioadă de 6 luni de tutelă profesională, urmând a fi evaluat de către specialiştii ISU Constanţa. Tânărul sublocotenent Alexandru Costache a depus jurământul militar.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218