REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Avem Guvern nou! Președintele Klaus Iohannis a respins-o pe Olguța Vasilescu la Transporturi. Iată lista noilor miniștri!

Avem Guvern nou! Președintele Klaus Iohannis a respins-o pe Olguța Vasilescu la Transporturi. Iată lista noilor miniștri!

Replica API 21 noiembrie 2018 | 00:43 381

Lovitură dură pentru Lia Olguța Vasilescu! A rămas fără minister! Președintele României a semnat marți, 20 noiembrie a.c., decretul de numire a noilor miniștri propuși de mai marii Partidului Social Democrat. Numele Olguțăi Vasilescu, propusă la Ministerul Transporturilor, dar și Ilan Laufer, propus la Ministerul Dezvoltării, au fost respinse. El nu și-a motivat decizia, a spus doar că sunt nepotrivite.

Au fost revocați din funcția de membru al Guvernului României marți, 20 noiembrie, următorii: Lia-Olguța Vasilescu – Ministrul Muncii și Justiției Sociale; Dănuț Andrușcă – Mnistrul Economiei; George Vladimir Ivașcu - ministrul Culturii și Identității Naționale; Petru Bogdan Cojocaru - ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale; Ioana Bran - ministrul Tneretului și Sportului.

”Trebuie să acționăm repede. Am emis decretul de remaniere, ținând cont de propunerile formulate. Se ia act de demisia ministrului Mihai Fifor și se numesc în funcția de membru al Guvernului următorii: Ecaterina Andronescu-Ministerul Educației, Gabriel Leș- Ministerul Apărării, Marius Budăi- Ministerul Muncii, Nicolae Bădălău-Ministerul Economiei, Daniel Breaz- Ministerul Culturii, Alexandru Petrescu-Ministerul Comunicațiilor, Constantin Bogdan Matei- Ministerul Tineretului și Sportului”, a spus președintele. Acesta a adăugat că, pe celelalte două (n.red. Lia Olguța Vasilescu și Ilan Laufer), le consideră nepotrivite, fapt pentru care le-a refuzat. Tot marți, 20 noiembrie, ora 15.30, noii miniștri au depus jurământul. La finalul evenimentului, președintele Klaus Iohannis a dat mâna cu oficialii, însă fără a le transmite vreun mesaj. Precizăm că, în acest context, Lia Olguța Vasilescu nu mai face parte din Guvern, fiind schimbată cu Budăi.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu a respins-o el doar a citit biletul primit si a recitat ce i s-a spus!
0
1
STROE, degeaba i ai platit pe ziaristi sa ti stearga comentariile care ti sunt impotriva, tot TRADATOR ramai, Dragnea a aflat destul de tarziu spun eu, ca ai ramas un om de carpa, un om de nimic! Ai pierdut definitiv si subreda influenta pe care ai avut o! Le a trebuit ceva timp celor din Bucuresti sa si dea seama cat valorezi, adica ZERO!
8
0
Cred ca Iohannis are voie sa refuze doar o data. Acum Daddy poate sa-l puna pe stroe nestingherit. Si uite asa ne ducem p.. pe apa sambetei. Tam-tam.
1
3
LOV la dezvoltate si altcineva la transporturi Klaus a fost optiune politica suedeza Ha,ha,ha ! Ce strategi la Cotroceni LOV a ajuns la Dezvoltare ce mielusei or sa fie toti care au proiecte si vor bani ! Si pacaliciul ala de Stanescu credea ca daca la pupat pe KWI in dos va ramane ministru.
2
3
porcul de stroe este evident un tradator pentru 500 mil de euro si aia de dat inapoi,dar ma rog cu casul in geb a vandut jidovilor apa pura din aqviferul prebalcanic cu o vechime de 23000 de ani,deci pe acolo ca si apa obtinuta din topirea unor ghetari prin foraj al carui litru se vinde cu zeci de euroi,dar ce sa-l doara pe porcul Dracului daca l-a adus austrul din dambovita,pleava nenorocita,a venit precum gandacul de colorado
9
3
De ce mama dracului nu o lasa pe Olguta la M.M. sa RASPUNDA DE PROMISIUNILE FACUTE?!
9
3
O, daa... ! O miscare inteligenta a d-lui presedinte, BRAVO!
13
5
...o miscare inteligenta. Neamtu le- a pus-o....cu Molguta....
13
3
Are cale libera Felix sa fie iar ministru ca multe polite mai are de platit!
6
5
Infractorul de dragnea promoveaza numai sugatori ,tampita de Olguta a supt-o degeaba.Macar a ramas cu suptul
15
5
care striga hoti.el este presedintele romaniei.halal model de urmat.
8
22
Parerile emise de Iohannis nu sunt ale lui. El doar macane ce i se spune de cei care-l au la mana.Oricum ar fi ,Ce spune Iohannis nu conteaza de multa vreme. E zgomot de fond.
6
20
n-ai decat sa-l pupi in c_r de limbistul de dragnea, boule...
13
5
si totusi guvernul este plin de analfabeti in urma ''ievaluarii'' acestora de analfabeta dancila care repeta, la innfinit, o laca impusa de puscarias
16
3
DUTE IN PLMEA DE ZDREANTA.GUNOAIELOR !
5
11
Ce pregatire avea pitipoanca pt transporturi? Chiar nu mai exista rusine al acestui guvern? Si parlamentul trebuie dizolvat cat mai repede, de mai multe ori, pana vor fi pusi pe liste oameni morali, competenti, patrioti, care sa vrea binele RO. De asta te-am ales presedinte! Acest guvern nu e ales de nimeni. Ei se rotesc intre ei, nimeni nu mai vrea sa vina langa ei ,sa ajunga la puscarie semnand ce li se dicteaza.
19
6
sa-l vedem acum cum negociaza el cu aia de la metrou!
4
13
cel mai incapabil presedinte mincinos plimbareti cand apare vine cu fituica si citeste pleaca unde a dus mutu iapa eu personal sa nu mai aud de el mie scarba .
14
29
O ce veste minunata!!! Proasta aia de Olputza trebuie trimisa inapoi pe centura unde ii este locul!
31
6
Semneaza draga KWI decretul prin care te autosuspenzi din functia ocupata vremelnic si toata lumea va fi multumita. Vorba ta. Fara infractori ! Iar tu scumpule din aceasta categorie faci parte.
17
25
Cand stii ca ea vroia la transporturi saraca, dar se pisa rumegus.
28
6
decat nimic tot e un inceput,asteptam referendumul si inceperea deratizarii in parlament
28
9

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369