REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Avertisment care dă fiori despre România. Gușă: 'Țara ar putea să scape de acest coşmar'

Avertisment care dă fiori despre România. Gușă: 'Țara ar putea să scape de acest coşmar'

Replica API 10 septembrie 2018 | 00:55 451

Cozmin Guşă a explicat, Realitatea TV, faptul că, avertismentul că România va fi sărită de la preşedinţia Uniunii Europene este unul foarte clar. Acesta a mai spus că o viitoare moţiune de cenzură trebuie tratată corespunzător.

"Este un deziderat naţional să avem o altă guvernare, nu o guvernare coordonată de unul ca Dragnea, ci o guvernare cu un prim-minstru care să nu facă de ruşine România şi Uniunea Europeană pentru că aceste evenimente sunt convergente. Cum se va realiza acest lucru? Ăsta deja este un element care trebuie să-i facă activi pe toţi cei din instituţiile statului care sunt acolo nu doar cu numele, nu doar cu avantajele materiale, ci sunt acolo pentru a rezolva această problemă a României. Dacă ţara noastră nu-şi rezolvă această problemă, ei sunt vinovaţi. Aici trebuie început de la preşedintele Iohannis", a explicat Cozmin Gusă.

Acesta a mai spus că o viitoare moţiune de cenzură trebuie tratată corespunzător.

"Se vorbeşte de o moţiune de cenzură. Da, numai că această moţiune de cenzură care va fi posibilă în orizontul următoarelor două săptămâni, ea trebuie să fie tratată corespunzător, că dacă vine iar amăratul ăla de Orban şi se bagă în faţă că el vrea să fie premier, atunci de această moţiune se va alege praful ca data trecută. Pentru că Orban, în calitate de preşedinte al PNL, nu a făcut decât un anti-joc care i-a adus avantaje lui Dragnea. Eu nu vreau să speculez că ar avea acelaşi sfătuitor, apropo de Coldea, care sigur e al lui Dragnea, nu ştiu ce face Orban, dar mult prea distructiv a fost jocul lui Orban. Dacă este să spun o părere de fost politician şi fost secretar general al PSD, o moţiunea poate să treacă doar dacă Iohannis, chiar înaintea moţiunii ar putea să vorbească de nominalizarea unui alt prim-minsitru din zona PSD-ului reformist care se va răscula împotriva lui Dragnea. Dacă Iohannis va face acest lucru înţelept va putea să se antepronunţe fără să ofere vreun nume atunci în mod legitim din punct de vedere parlamentar PSD-ul poate să îşi păstreze guvernarea. Cei de pe lângă Dragnea vor fugi pentru că laşitatea şi interesul personal este mare în politică", a mai spus acesta.

Consultantul politic a mai explicat că România ar putea să scape de acest coşmar care se numeşte Dragnea şi ai săi, "acest daddy care poate să joace liniştit într-un film de groază".

"Doar aşa ar putea să aibă şanse o moţiune de cenzură, în acest moment. Mai rămâne elementul Tăriceanu, pe care încă nu l-am discutat, dar după informaţiile mele în scurt timp va fi arătat o grupare de câteva zeci de parlamentari din PSD care i se opun lui Dragnea. Dragnea nu are cum să îi dea pe toţi afară din partid şi acela va fi momentul unei moţiuni de cenzură care o să aibă şanse doar dacă Iohannis se va antepronunţa şi ar putea astfel să asigure că cineva din zona puterii, în locul lui Dragnea, ar putea să preia guvernarea", a mai explicat Cozmin Gusă.

Sursa: stiridiaspora.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care sa hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata si vaucere de vacanta, si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
0
0
europeanului mishu , muie lui mamei europeanului , o taranca ce mulgea arabii , cu gura !
4
2
eu am comentarii decente ,sunt unii care se oftica ca postez impotriva celor care sunt antipesede . Mai spunea unul pe aici ca nu am tehnologie sa postez de la mai multe IP cum fac ei ,acum cred ca va dati seama de ce sunt clonat si mai ales cine si de ce ma cloneaza!Micalus comentariu la art cu Peleanu
4
0
@1915,2016 astia cu un neuron si ala alterat, va tremura proteza in gura de foame si literele nu sunt de mancare, atentie la ortografie !Vai mama voastra nu aveti niciun haz ceva postaci cu creier printre voi se mai gasesc sau doar de astia cu tigva goala bate vantul ecoul mishu misshu ,missshu ne da iar MCC!
1
5
oricum nu am beneficiat de mue,suntem contribuitori neti platim multi bani si capatam mult mai putini si aia cu directie,precum programul cu largirea plajelor,destinatar fiind van orbete,s-au inecat multi oameni in senalele lor,dmhi s-a vandut tot catre olandezi la o suma derizorie,26 mil $ nici cat o juma de petrolier,suntem furati si de apa,poate ne ramane aerul,pentru cat timp,muiepesede
4
2
gusatu sa plateasca impozitele.
4
3
Pe Gusa asta il fac toti de cacat, dar lui niciu nu-i pasa. Iubeste cacatul inca din copilarie. Ma-sa l-a nascut pe WC, s-a auzit pleosc si asa a aparut pe lume Cosmin. Daca tragea mami apa din neatentie, ce se facea Romania? Si mai ales Realitatea TV, postul cu datorii mai mari ca TVR...
8
5
Ce va mai sta pesedeul in gat cum imi sta mie Livii Dragnea in fund si in guritza imi.place mukt sa ma.masturbez cu gandul la.livache
7
4
plagiatul se pune de la 4 procente in sus ,mai astept ceva Mishu pe aici Mama ce va mai sta in gat pesedeul si o sa va mai stea si mult si bine deci si eu!
3
4
Il divinizez pe Dragnea chiar daca ma mistocareste
3
6
gusa ia-l si pe pieleapeleanu si duceti-va taticu unde a intarcat mutu iapa .Chiar nu va ajunge cat va faceti de cacat pe toate posturile TV pe unde apareti ?Aveti argumente ?
8
6
pai va uitati la gusa si la evazionistii de la realitatea? pe cand un articol despre datoriile la buget ale postului
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367