REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Avertisment sumbru al lui Alexandru Rafila: Estimez o agravare a situației pandemiei

Avertisment sumbru al lui Alexandru Rafila: Estimez o agravare a situației pandemiei

Replica API 3 decembrie 2020 | 00:00 1867

Profesorul Alexandru Rafila (PSD), reprezentantul României la OMS, a declarat vineri la Antena 3 că estimează o agravare a situației pandemiei la jumătatea lunii decembrie din cauza numărului redus de teste din ultima perioadă, scrie stiripesurse.ro.

Alexandru Rafila

„Numărul testelor a scăzut cu 60%. Problema este că am număr mic de cazuri dar spitalele sunt blocate, secțiile AȚI sunt blocate și am număr mare de decese. Adică este o chestiune ireală.

Tăi numărul de teste și am rezolvat problema. Nu așa se rezolva problema.

Declarațiile că 100% nu introducem lockdown. Având în vedere ce s-a întâmplat în această perioada, eu mă aștept, să dea Dumnezeu să mă înșel eu, că la jumătatea lunii decembrie să avem foarte multe cazuri în spitale și multe decese și pentru orice Guvern va fi după 6 decembrie, va fi nevoie de anumite măsuri care vor trebui să fie în mod clar în responsabilitatea celor care au hotărât această inacțiune. Nu știu dacă o să fie un dezastru, dar situația o să fie serioasă”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este si normal, cu o tara cu minte de psd-isti
2
0
Rafila ai devenit un PSD-ist de kk, nu te mai dezlipesti de Antena 3 la care se uita numai psd ,Moliceanu si Turnatorul Felix
5
0
cei doi factori normali ai vietii ii faci pe gura si pe nas , virusul poate intra si iesii pe cele doua cai , poate sta lipit pe maini, haine ,incaltaminte!
1
1
cred ca stie ce vorbeste! este clar ca ahtiatii de putere de la peneleu manipuleaza statisticile pentru alegerile lu peste. singura cifra pe care nu o pot manevra este aceea a numarului de morti care stabileste record negativ de la o zi la alta. cat despre rafila este regretabil ca parerea sa de specialist s-a diluat puernic prin inregimentare politica! la sfarsitul declaratiei zice clar ca va fi rau indiferent cine ia puterea. suntem in rahat pan la gat dar vestea buna este ca ne ajunge la toti. Doamne ajuta!
3
2
Domnul Rafila este PSD-IST!
8
1
Masca nu il protejeaza pe cel care o poarta, voi chiar nu ati inteles?? Masca opreste particulele care ies din gura cand vorbesti sau tusesti si din nas cand stranuti!!! Masca ii protejeaza pe ceilalti daca TU esti bolnav. Ca sa fii protejat trebuie ca si ceilalti sa poarte masca, aici e chestia pe care boii nu o inteleg. De-aia se sanctioneaza si este penala transmiterea unei boli contagioase.
6
2
Daca pe piata sunt multe masti necomforme inseamna ca le purtam degeaba caci nu protejeaza!
6
2
Lasati-ne dracu in pace,am ajuns sa ne certam in casa ca am votat PNL primar.Sunteti niste hiene ahtiate dupa banii de la UE.Sa va ia dracu cu valul vostru 3,4,5.Stiti doar sa stati pomanagii cu mana intinsa la banii de la UE sa faceti afaceri cu masti,teste acum mai nou vorbiti toata ziua de vaccinuri.Aveti alte procupari in afara de vaccinuri si carantina? Toata ziua toti vorbiti de carantina,vaccinuri si va luati de psd de ochii lumii.Sunteti toti mana-n p...a impreuna. Mosul Interpolar ne scapa de voi.
12
10
Gelu, belesti pula
6
12
Bate campii. Vor sa nu sarbatorim sfintele sarbatori, Asta e platit de OMS ca sa fie trompeta lor
10
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218