REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Aveţi grijă unde parcaţi! Poliția Locală a ieşit ‘LA VÂNĂTOARE’ pe străzile principale!

Aveţi grijă unde parcaţi! Poliția Locală a ieşit ‘LA VÂNĂTOARE’ pe străzile principale!

Replica API 18 mai 2019 | 00:00 261

Zilnic, zeci de șoferi care staționează sau opresc neregulamentar pe arterele principale din municipiul Constanța sunt amendați de Poliția Locală Constanța! Iar amenzile sunt destul de usturătoare! Mai mult, nu trece zi în care polițiștii locali să nu dispună ridicarea câtorva autoturisme parcate în mod neregulamentar.

Joi, 16 mai a.c., poliţiştii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au executat acţiuni tematice pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară, punându-se accent în perimetrul unităților de învățământ, al instituțiilor publice, al stațiilor destinate transportului public de persoane, intersecții, centre comerciale, supermarketuri și în alte zone de interes public.

În intervalul orar 06.00-22.00, au fost depistate o serie de nereguli rutiere pe drumurile publice din tronsonul cuprins între B.dul Tomis, Str.Mircea cel Bătrân, Str.Traian, Str.Dezrobiri, Str.Soveja, B.dul Alexandru Lăpușneanu, B.dul Mamaia, Str.Ion Rațiu, str.Cumpenei, B.dul Aurel Vlaicu, Șos Mangaliei, B.dul 1 Decembrie 1918, B.dul Ferdinand, Str. I.G Duca, etc.

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei municipiului Constanța au constatat, în limita competențelor conferite de lege un număr de 60 de încălcări ale normelor rutiere, din care: 47 opririri neregulamentare, în conformitate cu prevederile art. 142, lit. a din R. A.O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice; 13 staționări neregulamentare, în conformitate cu prevederile art. 143, lit. a din R. A.O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, au fost ridicate de pe domeniul public al municipiului Constanța un număr de 8 autovehicule parcate neregulamentar.

Cuantumul total al amenzilor aplicate a fost de 10.585 lei.

„Activități similare se vor derula în mod sistematic, iar ca măsură preventivă recomandăm participanților la traficul rutier să respecte normele privind circulația pe drumurile publice, să reducă viteza în apropierea trecerilor pentru pietoni, să nu oprească /staționeze neregulamentar pe acestea și să acorde o atenție sporită atunci când sunt la volan. Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toata lumea aplica legi, joaca dupa reguli, dar numai cand acestea st de partea lor.....si aplica doar ce le convine o tara comunista condusa de sclerozati mintal
2
1
pai am zis ca sunt incompetenti pt ca primaria in cart Baba Novac nici acum nu a terminat de asfaltat cartieru ,pol locala ridica masinile la 3 metri de pietris , cei care au avut masinile ridicate nu au parcat pe trotuar ! habar au sa scrie un proces
1
0
Sa mearga politiq locala pe Soveja colt cu Primaverii, la sala Gym. Are de facut la drumuri, ahahahaaa... Asta daca au sange-n coaee. Prima banda este total ocupata de baietii cu muschi imbracati cu pantaloni la glezne, care daca ar parca vsv, in parcarea Tabacariei, fac febra de ma mers.
8
1
Intr-o tara normala cu oameni normali la cap intai se realizau conditii decente pentru toti: soferi, pietoni, biciclisti, etc. Pe urma se putea trece la amendarea celor care nu respecta legea dar in Constantanta si nu numai avem exact conducatorii pe care-i meritam!
8
4
Se vede ca nu ai iesit din Romania. In alte tari s-au gasit solutii si pentru soferi si pentru mamele care imping carucioare. Si sigur nu ai masina si nici permis. Stai la cratita sau la o bere si mai scuteste-ne!
6
5
iar vad aceelasi discutii penibile,despre borduri inalte si stalpisori.....TROTUARELE SUNT EXCLUSIV PENTRU PIETONI,nu pentru parcarea masinilor ,voi urcati conserva pe trotuar si o mama cu un carucior merge pe strada ca asa vreti voi...
9
8
locala este nelipsita la tomberoane de fapt acolo i-i este si locul,au ei salarii mari nesustenabile dar tot tamplari si electricieni au ramas
6
5
ridicati masinile taranailor si face ti si bani pentru buget!!!!bravooo
8
8
faceti sens unic pe stradutele laterale , astfel ca una din benzile de circulatie poate deveni loc de parcare , oblica pe trotuar , ca sa incapa mai multe masini.
6
1
de cacat esti tu mai militan borat care stai pe internet la 4 dimineata si ce se face cu cacatul ? se trage apa dupa el
2
6
Este pusa pe amenzi pentru ca nu sunt bani la buget. In tot orasul sunt locuri de parcat, cu plata doar prin SMS. In rest borduri inalte si stalpi. Poate se trezesc si constantenii si merg la vot. Poate mai exista o speranta si pentru orasul acesta murdar, cu lucrari fara gust, cu blocuri carpite! Va place cum e reamenajata strada la Poarta 1? Cine a mai vazut parcare pt autobuze, in mijlocul drumului, cand cobori spre faleza?
11
3
cea mai incompetenta institutie , cum sa iei masinile de la Lidl de la Baba Novac cand tu nu ai facut strada aia calumea , ai lasat pietris de 3 m si acum vii sa iei masinile ... niste idioti si sclavii pusi sa dea amenzi
12
6
Veniti. Si pe bd bratianu, toate trotuarele sunt blocate.mai ales in curba din Alba iulia spre bratianu
7
4
Mai F.B. autoarea articolului , care nu ai decenta sa iti treci numele intreg , la vanatoare merg ... vanatorii ! Politistii actioneaza , constata , aplica legea ! Dar, voi mai mult incitati cetatenii ! Nu acesta este rolul presei !
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369