REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Aveți încredere în Guvernul Ludovic Orban?

Aveți încredere în Guvernul Ludovic Orban?

Replica API 19 decembrie 2019 | 18:25 283

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in betivi nu trebue sa ai incredere.
6
1
De 2 luni pnl n-a facut nimic decit bla bla ---Daca parl a dat 30 euro unui copil auzi se prabuseste Ro !---_Partid de 2 lei
8
0
un roman adevarat nu ar vota pnl ul alogenului orban. Si tu esti probabil vreun alogen care se da roman. Asa ca hai sictir
8
2
176 voturi venite din randul celor cu pensii speciale
4
3
tot de dreapta era si duo-ul Basescu-Boc...
7
3
cata ipocrizie la concurs un tanar si un pensionar , cine ar fi admis un pensionar cu ifose tabieturi sau un tanar pe care poti sa-l formezi ?Iar daca este pensionar angajat nu plateste impozit CAS, contributie ?Pensia o ia pe ochi frumosi sau ptr ca a muncit?Apoi, nu este mai normal sa ai concurenta ?Un tanar ar fi mult mai stimulat sa invete pentru concurs stiind ca are ca adversar cineva care este bine pregatit si cu experienta?In rest lozinci si propaganda paguboasa ,daca tine la unii asta este !
8
2
Tot respectul pt. pensionari, dar daca vrei sa muncesti intr-o institutie publica renunta la pensie si incaseaza doar salariu. Sau ai varianta sa mergi la privat unde sa cumulezi pensia cu salariu daca esti asa competent. Nu mai au loc tinerii absolventi unde sa se angajeze de cei care nu renunta la o "functie calduta".
13
5
Tinere fara loc de munca de la 09:27. Prostovanule, oamenii care au pensie au PLATIT pentru ea. MULT. Daca oamenii astia sunt inca dispusi sa munceasca, ar trebui decorati. Ei tin rahatul asta de tara in functiune. pe partea cealalta, sunt multinationalele care nu platesc taxe si triseaza impozitele. Bine, tu nu esti numai tanar - esti un tanar securist de la laboratorul de propaganda. O putoare obosita timpuriu. Fuck off and get a job.
8
9
pleaca ai nostri vin ai nostri, ai dracului politicieni
4
3
Cred ca cei mai multi sant din aia de analfabeti functionali si mai sant si turnatori jegosi, dar mai putini.
8
7
Cei care apreciaza acest guvern antinational sunt ori de la SRI ori sunt idioti analfabeti functionali!
12
7
Cel mai perfid partid din Romania.Nici UDMR nu a facut si nu face atata rau ca acest partid compus din reziduri, hoti si oameni fara caracter.
17
7
si ce muie cu cacat isi iau liberalii guvernanti ,acum ii cotarcesc astia din justitie -cum ramane cu taierea pensiilor la onorata justitie ? Va tremura ciocanelele? Si cum atacati la CCR marirearea alocatiilor la copii ? Bai jigodie de la 1544 sterge-te la gura ca te muiesc peneleii tai cu cacat de nu ti-se mai vad ochii !Acum ca sa nu mai plangi iti dau voie de sarbatori sa-mi sugi cariciul bai prostalaule de la diarea galbena !
14
13
nu vezi ca esti ridicol, pesedeu jegos ce esti ? Cel mai bine stii sa-mi lingi cacatul ceea ce te sfatuiesc sa si faci !!!
13
13
Acest guvern nu este perfect si este de sacrificiu, nu ai majoritate ,nu faci ce vrei,dar este mult mai bun decit PSD-PCR.Tara este in catastrofa economica si educationala,sunt prea multi ce vor bani nemunciti.
12
19
Orban n-a aflat ca politistii ies mai devrema ptr ca au grupa de minca 1 deci ptr fiecare an de munca reducere 6 luni ------Cum vrea sa-i pensioneze mai tiirziu limita la ei este de 60 ani si vechime 25 ani obligat
10
9
Ala de la sanatate, si el un penal si-a angajat 21 de consilieri, auzi 21 de consilieri , unul pt. fiecare afectiune. Pai nu latrati ba ca sant prea multi in ministere ,n-am vazut in viata mea asa mincinosi ca astia.
17
8
Cred ca esti un angajat la stat frustrat si un pensionar invechit. Oare copiii tai unde muncesc, intreb, daca ii ai, sau poate nu ti-a dat dumnezeu asa ceva, ca nu merita asa parimti ca tine. Nu toti tinerii sunt 'lepre' asa cum ii etichetezi. Dumnezeu sa te aiba in paza.
12
8
cel mai de cacwat guvern pe care il are Romania ,incompetenti, slugi drogati si condamnati penal Cititi presa si o sa va convingeti !Auzi un parlit de subinginer si un profesoras anost de prin Sibiu guverneaza Romania.Multi si-au mai luat macar o diploma, un masterat ,un doctorat pe undeva chiar la o scara de bloc astia nici macat atat nu au putut in 30 de ani ,numai rasini si bashini in capul lor .Pana si Puscalau si-a dat demisia, auzi 800 pagini bilant ale lui Ma Pish pe CCR si Constitutia Romaniei
19
13
DA, iar celor sceptici, MU!E P5D!
17
17
Un guvern de nepregatiti penali in frunte cu velea, condus de catre o lepra cercetata penal pentru mita. Numai gunoaie si-a strans plavanul langa el sa il sustina in guvernul meu
19
13
CATELUSUL LUI KLAUS UN PAPUSAR DE ZERO CALITATE.LIBER LA PROVA CUM SPUNE COMANDANTUL MARINARULUI SAU LIBER D.T.P.D.V.POT SA VA DECLAR CA ORBAN PLUTESTE ADICA ESTE IN LUMEA LUI A DILAILOR COMANDATI CU TELECOMANDA CA LA TELEVIZOR.
17
15
Pai ce facem fratilor,nu este rezultatul votului nostru?
20
5
de ministrii PZD :Carmen Dan , Viorica Dancila, Olguta Vasilescu , Daea , Cuc , Andrusca ....etc. Sa ne fereasca Cel de Sus , sa mai avem parte de catastrofe ca astea !!
18
15
..cati tineri crezi ca au chef de munca in Romania???cine angajeaza un tanar ,cu nadragii rupti in KUR.. cu tatuaje din cap pana- kur??? cu tigara-n coltul gurii cu mana stanga pe paharul de cafea,iar cu dreapta telefonul mobil,de-i calca masinile pe strada...cine crezi ca se incumeta sa angajeze asemenea..lepre???te inseli dle..tanar...mai ai de asteptat...
36
9
Holera galbena a inceput cu taieri, reduceri, concedieri etc etc
20
13
A pornit prost. A copiat aceleasi metehne pe care le critica la psd. A inceput sa ia masuri electoraliste daunatoare fara cap. Singura preocupare atragerea de voturi
17
9
Cea realizat asta pana la varsta asta? Ca Liberal trebuie sa dovedesti ca ai fost un manager de succes, ca ai avut rezultate cu o firma pe care ai ridicat-o de la 0. Zici Sica mandolina, zici omul atarnache.
15
13
Interziceti cumulul pensiilor cu salariu in sistemul de stat ca sa avem si noi tinerii unde sa muncim. Sa renunte la pensie daca sunt asa apti de munca.
21
13
Trebuie sa avem rabdare sa vedem ce va face . Este prea devreme pentru a trage concluzii . Ca sa repari , ca sa corectezi tot ce au gresit guvernanti psd , este nevoie de timp .
12
14
Daca apeleaza la FMI e clar cat sunt de varza.
18
12
Sunt un guvern de idioti.Au pus numai incompetenti secretari de stat:la munca un cantaret.Ce dzeu stie ala.Dar incepem cu Sica Madolina care este praf.La sanatatenala care este model.Vai de capul nostru.S-au imprumutat mild de lei ,sunt praf.Romanii treziti-va , ne vor baga in faliment ca si pe Grecia.
20
13
ce incredere sa ai in astia, e zi sa nu spuna tampenii, aia de munca e aeriana , confunda pensia minima cu cea sociala, aia de la Sibiu propagheaza stiri false si se culca treaza si se trezeste moarta, ala de la Finante e calamitate. A descoperit bufete paralele si gauri pana a cazut in ele. Si toti sant la fel.
20
14
Omul vrea dar nu poate din cauza celor din partide ----toti sint loviti si au cite-un interes
6
19
O alta gasca de hoti.
20
16
Sa am incredere ca ce?...intrebare tampita.
17
16

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369