REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Aveţi încredere în Guvernul Sorin Grindeanu?

Aveţi încredere în Guvernul Sorin Grindeanu?

Replica API 22 februarie 2017 | 23:36 453

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In primul rand vreau sa ''multumesc'' psd-ului pentru cursul leu-euro care se duce in cap si pentru rahatul in care ne baga acest partid de cacat ajuns la guvernare prin votul cretinilor! In al doilea rand, in guvernul Grindeanu n-ai cum sa ai incredere avand in vedere ce specimene cretinoide si aservite il populeaza!
3
1
Mai bine cu un guvern ,,Turcan'' sau ceva asemanator,care sa aiba in componenta toti oamenii de mare valoare sprijiniti azi de cei ,,din strada''. Gata,nu mai e nevoie de o Romanie cu ceva sperante in dezvoltare,evolutie superioara. Gata,trebuie reactivata dictatura! Traiasca regimul procurorilor si al batausilor,nu mai e nevoie de alegeri!!! Romania nu are voie sa fie o tara normala,ea trebuie sa fie condusa doar de idioti,de brute,de criminali! Vrem o Romanie de tip medieval-nazist,ca sa poata fi condusa de orice betiv de pe strada cu cultura ,,facebook''. Apropo', ardeti cartile !
1
1
pare un deja vu al anilor 1990, masuri economico financiare paguboase, descurajarea si desconsiderarea investitiilor, inflatie galopanta. se tin de cuvant salariu mediu de 2000 de lei sau mai mult dar depinde cat va mai valora leul peste cateva luni. sa speram ca nu vom ajunge sa taiem patru zerouri din valoarea monedei nationale
1
1
boule sa iti trag la muie tie si lui fiita aia care isi rupoe curu la scoala ! mortii mati de gunoi dk te prind te tund si iti rup sprancenele .
4
3
stai sub mine sa-ti dau muie idiotule caci ciuma rosie te-a facut mare . Intreaba pe mata si tatatu daca ai este bine acum cu zombi adusi de hanis si partidul lui de galbejiti cretini
4
4
nici pacaliciul grajdaru nu crede in el poate doar parasuta olguta aia ,cu doi neuroni si cu dublarea salariilor din 2225. proasta asta nu vede ca euro a ajuns la 4.56 preturile la piata sunt cu 50% mai mari decat anul trecut
8
8
Nu,nu cu politicieni! Fara alegeri,e suficient ca Romania sa fie condusa de o institutie de forta, cum e DNA. Strada sa fie in stare de alerta si sa actioneze impotriva oricarei incercari de a arata abuzurile,televiziunile sa nu dea pe post decat ce se aproba de DNA si ceva manele. Jos democratia! Sa se desfiinteze academiile,scolile,facultatile,pentru ca este suficienta cultura ,,Facebook'',din care oricine se poate inspira ca sa ajunga aproape genial.Comunicarea intre semidocti si analfabeti functionali prin SMS si Facebook trebuie sa devina lege.Traiasca Kovesi si altii ca ea!
6
2
cred ca un guvern dragnea ar fi mult mai bun decat actualul. asumarea conducerii executive ar fi justificata si perfect sanctionabila la alegerile viitoare.
0
7
bibanule ce oameni are us_ul pe clotilde si plicusor bani pai daca desfiintezi parlamentul si ccr degeaba au mai murit oameni in 89 trebuia sa ramanem la fel si gata dar sunt sigur ca la vot n-ai iesit ca in loc sa iasa lumea la vot 15 min mai bn iese in strada ca primeste si bani fac pe justitiari mai bn ca inainte de 89 totul la stat toti egali si gata numai iesim nici in strada stam cuminti la caldura si ne salta dna kovesi din casa ce sa ne mai caute prosti au fost cei care au iesit in 89 nu meritam
3
0
avea dreptate viorel catarama in romania partidele politice sunt cele mai organizate grupari de criminalitate si au la indemana si parghiile legislativului si executivului in interesul lor. Deci aici e treaba DIICOTULUI dar oare poate sa ancheteze?
7
3
DNA sa aresteze tot guvernul,sa se desfiinteze parlamentul si CCR,Kovesi sa fie lider al unei Romanii de fier,usr-ul are deja resurse de oameni pregatiti pentru asa ceva. DNA este simbolul statului de drept in frunte cu Kovesi,fie-i numele in veci Laudat!
5
5
Sigur astia care sunt de acord cu guvernul dragnea sunt bugetari li sau marit saloriile foarte mult si acum le dubleaza ..dar la cei de la privat de ce nu.Ramane de vazut sogursuntem urmatoarea grecie faliment si atunci sa taie ssalariile numai bugetarilor.
4
4
am mare incredere pt ca nu este pos de Soros si nici de Bruxelles
6
6
N am incredere in activistii de partid PNL aripa nezburatoare, cea din opozitie - e bine, e raspuns corect ? Sau e un motiv sa se scrie p aci jos Grindeanu. Replicuto, las o jos ca macane, umbli cu smecherii electorale etc
3
4
am mai bine in cei ce fura nu in cei cinstiti ! In tara asta plina de hoti mai bine stai sa-ti fure si zilele decat sa fii cinstit !
5
3
Nu,eu am incredere ca fostii basisti impreuna cu USR vor pune cu botul pe labe guvernul Grindeanu,ajutati de Iohannis si securisti.Vreau ca Romania sa se duca dracului total,ca cei din Piata Victoriei sa fie multumiti si sa nu mai fie sperante de bine.Romanii merita tot ce e mai prost,noi suntem masochisti!!! Traiasca interlopii si mafia pedelista infiltrata in PNL ! Traiasca sistemul autocrat si sprijinirea accesului oricarui dobitoc la functii mari,peste tot! Afara cu oamenii care gandesc liber! Afara cu patriotii! Noi vrem incultura nationala!
13
12
Ptr.xenon.mai extremistule,din cauza multor ca tine sa creiat un val de indivizi,care au ca prioritate sasi denigreze tara,nu ai nici cel mai mic simtamant pentru aceasta tara,desi sunt sigur ca nu ai contribuit cu nimic la bunastarea ei,esti unul ca multi alti rauvoitori,numai sa invrajbiti,ceace unii mai incearca ceva bun,va place ,dezordinea si haosul,manipularea spre anarhie,daca ai fi un om cerebral ,nu ai putea indemna oamenii sa emigreze,asta e tara noastra,aici trebuie sa ne unim fortele pentru a creia bunastare,latrai ca tine sunt la tot pasul,grija por sasi ponegreasca tara..
12
2
Am incredere ca inca se mai poate emigra in tari normale,unde poti face copii,unede copii tai si tu nu sunteti batjocoriti de propriul stat. Fugiti!!! Romania este sub ocupatie interopo-mafiota! sa cum Germania nazista nu era buna pentru oameni normali,se afla acum Romania.Cei care puteti,fugiti!
4
10
Da,se,ocupa,de,toate,cat,egoriile,de,persoane,-rog,vorbiti,decent,ca,nu,sinteti,mai,destepti,folosind,obscenitaati
7
2
e am o pula
5
13
Noi nu vrem sa evoluam,deci jos Grindeanu ! Noi vrem sa ramanem asa,in continua dezmembrare si autodistrugere. Vrem dictatura,vrem ca inca trei milioane de romani sa plece din tara ,sa ramana aici doar cei mai buni interlopi si mafioti,cu securisti cu tot. Guvernele anterioare au fost perfecte,au saracit tara cum trebuie,ce nevoie avem de un program de dezvoltare? Jos ciuma rosie,traiasca celelalte ciume!
17
3
De la " revolutie" este primul guvern care are un program decent,coerent,bun si care vrea sa fie realizat,dar nu este lasat de nemernici!
21
15
dar pe ciolosu si iohanosu de ce nu-i ancheteaza procuratura romana,de ce?????
20
15
trica,vrei sa spui guvernul dragnea.tilifrica ala de grindeanu e o parodie de premier.el cu orice vorba sau gest ,pupa curul sefului...
10
21
iohanis e un penal
20
18
pai hai sa intrebam in hanis aveti in credere ? In hotu hotilor, puscariabilul puscariasilor ce a furat si instigat lumea sa iasa in str. si mai cu seama ca nu a recumoscut furtul caselor la care nu a corizat nimic si la astea confiscate acum pe langa ca trebuie sa dea inapoi bani castigati prin frauda pedeapsa trebuie marita cerand recurs , eu daca as fi facut asta ce oare pedeapsa primeam ??? ALOOO, DREPTATE PANA LA CAPAT ! Inclusiv lui M. base cu fraudele facute cu casuneanu ! Avem justitie ori sa-mi bag eu acum in toti ..... ?
18
14
Macar programul lui Dragnea are muuulte pagini gandite si muncite, iar daca tot au facut boacana cu pe furis trebuiau sa stipuleze ca e valabila odata cu publicarea in MO.Puteati schimba zece guverne efectul era produs!
9
12
Asa cum era de asteptat, s-au facut de kkt PSD-istii! Au demonstrat ca rolul lor a fost cu totul altul decat sa manifeste interes pentru romani! Pacat, am irosit inca un vot si timp de 4 ani ne vom lamenta din nou si vom plange unii pe umerii celorlalti!
16
19
Dealtfel nici nu exista acest guvern de marionete de tot rasul, exista numai Dragnea papusarul sef
17
20
Nu,nu ! Sa vina inapoi Ciolos,ca Iohannis sa aiba guvernul lui,pentru ca toti tembelii sa fie fericiti. Nu vrem sa se aplice programul acestui govern,pentru ca noi suntem obisnuiti sa traim in cacat,cu sefi de cacat ,cu justitie de cacat,cu securisti care sa ne vada si cand ne stergem la cur,pentru siguranta nationala.Jos Grindeanu,sa vina niste obedienti de-ai lui Iohannis,fie-i numele laudat!
19
18
Numai cativa prostalai nu are incredere,,,
6
18
esti tampit!
13
2
e un hot pervers, mincinos si marioneta lui Draknea. Cum sa avem incredere dupa tot ce au facut?
25
25
Da puletilor
22
6
Dealtfel nici nu exista acest guvern de marionet de tot rasul, exista numai Draknea; sa va dea la cei care l-ati votat, ca asta da, dar numai pentru el sa scape pe parnaie.
25
24

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218