REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Aveţi încredere în liderul PSD, Liviu Dragnea?

Aveţi încredere în liderul PSD, Liviu Dragnea?

Replica API 18 decembrie 2018 | 23:30 294

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
intrebarea nu isi are rost- se cunoaste raspunsul, lupta sa scape de puscarie si transforma tara in teleormanul lui- flausatele nu s-au modernizat
0
1
Si totusi cerdurile bugetarilor si pensionarilor sunt alimentate la timp si putin dodoloate .Vedeti cati membri de familie depind de aceste conturi si aveti si rezultatul scrutinurilor electorale conform zicalei ce-i in mana nu-i pe gard!
0
3
WUIE DRAGNEA SI PSD
8
1
moarte tesede
6
2
Cum mortii lu ma-ta sa ai incredere intr-un condamnat penal sau cum sa ai incredere intr-un porc pe nume Felix Stroie?
11
3
eu ai doresc sa faca puscarie macar 10 ani si confiscarea integrala a banilor sifonati din bugetul Romaniei.Nu ma incalzeste cu nimic moartea acestui borfas ordinar
11
1
Ban pe ochii,vata la nas,miros puternic de formol si lumanare pt PSD Dancila si Carmen Dan bocitoare sefe vocea 1 si 2,Ion Iliescu cap de masa si in jur cu mana pe farfuria de coliva toti leganand vesnica pomenire a partidului comunist!Dragnea la cusca dus si apa cu pahar cu tot bauta de Oprisan la congres lasata 30 de zile stil obicei la usa senatului!Poate vine fantoma si vrea apa!LIDERII PSD FOSTI SI ACTUALI ca si altii de peste tot dar comunistii primii trebuie sa fie inscrisi in PARADIGMA DEMOCRATIEI POLITICE cu poza fata si profil si afisati pe bannere si unde se poate pe ecrane
8
2
Mama voastra de hoti PNL isti.Dati din gura si nu faceti nimic.Cand lupii tac se aud doar javrele
2
9
muie PSD , muie pentru 11:02
14
4
Am incredere ca o impoziteze multinationalele. Dragnea presedinte
7
10
gunoaile de mai jos , sustinatori ai puscariasul sunt tot parnaiasi, ,functionari analfabeti gen dancila ,laufer,olguta etc . aceste gunoaie intr-un stat normal ar fi muncit pe salubrizare.
14
6
Dejectia asta de om nu prezinta incredere decat cu vata in nas si urechi!
21
5
Nu am incredere in nici un politician.
5
4
In primul rand nu am deloc incredere in propaganda unor criminali economici si tradatori de tara. Pe urma,Dragnea este seful PSD,nu seful guvernului si oricum nu el conduce Romania,ci gloatele de mafioti sprijiniti de PNL si bandele de batausi si incendiatori asmutiti de propaganda sa face dezastru in strada. Dragnea poate fi schimbat oricand,ce faceti cu mafiile iubite de Iohannis si securisti?Actionau si pana sa vina Dragnea,o fac si acum.
7
17
SI INCA MAI SUNT DOBITOCI ,IDIOTI CARE AU INCREDERE ...
21
6
aduceti argumente ca este hot mincinos si penal ! publica sentinta pentru pentru care a fost condamnat sa citeasca toata lumea si sa judece cu mintea lor daca a fost corecta sentinta.Va asigur ca propaganda antidragnea antipesede,nu va face niciodata acest lucru,de ce?Asta ar insemna disculparecestuia si atunci ce cacat sa mai manace labele astea triste de hastag propagandisti! De sarbatori va uram inzecit ce ne urati si voi astia hastag rezist! Sa va faca portocala onea dosare,sa va judece Camelia Bogdan si sa stati la puscarie nevinovati cel putin trei ani ca Gutau La multi ani dupa gratii !
7
18
Numai daca este mort confirmat de medicul legist . Cum poti sa ai incredere in acest nemernic care arunca Romania in urma cu 30 de ani cel putin .
15
7
Bai ,nu va luati de tatucu!
4
8
Nu! Nu! Nuu...... A facut praf partidul, este DIABOLIC. Este un hot, mincinos si penal. Un infractor notoriu!
25
5
ALBA CA ZAPADA SI EL A AVUT VRE O 40 SI CEVA DE DOSARE ESTE MULT MAI CINSTIT CA OM.ORICUM NU ESTE INFRACTOR CUM IL NUMESTE IOHANNIS...INFRACTOARE CRED CA POATE FI NUMITA CARMEN IOHANNIS CARE SE ASCUNDE DE PROCURORI PTR CA ESTE VINOVATA DE FALSURILE PTR A CIORDI IMPREUNA CU IOHANNIS CASE.RUSINEA ROMANIEI FAMILIA IOHANNIS !!!. HOTUL STRIGA HOTUL !!!.
6
22
Un lider de 0 bani --pacat de unii membri de partid !
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369