REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Aveţi încredere în Poliţia Română?

Aveţi încredere în Poliţia Română?

Replica API 22 august 2019 | 10:11 299

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca semnalezi o infractiune,faradelege prima grija a lui Garcea este sa informeze faptasii de cine au fost parati.Din aceasta cauza trecem pe langa un furt,viol in desfasurare ce nu ne priveste personal facand-u-ne ca nu vedem!Te scot vinovat ca de ce ai vazut.Spalati-va cu ei pe cap cu infractorii in uniforma!
2
0
Mam saturat de paraziti astia sa traga aici pe strada la cafea la toc sa incurce circulatia si vina sa ia saorma moca.asa este la cernavoda unde gaboru este imparat fara sa munceasca sa bea cafea la toc si saorma degeaba de la bosoi.
3
0
politiei Cernavoda pentru ca ei nu fac NIMIC.Programul il incep matinal la ora 8 in carciuma lui Toc sa ia cunostiinta cu barfa orasului si se termina la ora 16 tot in aceasta locatie.Minunat isi iau salariile militienii din Cernavoda.
5
0
Cand cineva aduna gunoiul si altii il fac la loc cu buna stiinta,nu inseamna ca gunoierii sunt prosti. Degeaba aresteaza politia,daca apoi procurorii si judecatorii actioneaza in favoarea raufacatorilor. Da,multi politisti nu au ce cauta in politie,dar la procuratura,intre judecatori,securisti,e fix la fel. Si acolo sunt tot oameni buni si rai,ca peste tot,doar ca nu se face curatenie si mai mult,cei rai sunt protejati inclusiv politic de absolut toate partidele detinatoare ale legitimitatii puterii la un moment dat. Noi restul suntem considerati ,,cantitate neglijabila'',prostime votanta .
5
0
Sunt politisti care sunt corupti , dar asta nu inseamna ca politisti nu sunt de incredere . De foarte multe ori politisti sunt in imposibilitatea de a actiona . Si sunt o groaza de motive . Legile care ii protejeaza pe infractori sau legi care nu le da voie sa actioneze . Legi facute de hoti aflati la putere pentru ca interesul lor a fost sa ii limiteze pe politisti in a actiona . Mai este o situatie , politistu lucreaza la un caz si judecatoru il elibereaza pe motiv ca nu este pericol public . Bai romanilor , mai ganditi inainte sa jigniti . AM INCREDERE IN POLITIA ROMANA .
2
9
IN ROMANIA???.POATE GASCA LOR DE HOTI,ESCROCI SI MINCINOSI.
9
0
Nu cred ca mai are cineva incredere in Politie. Trebuie desfiintata sau inlocuita cu altceva. Daca se vor pune camere video nu va mai fi nevoie de 80 la suta din ei. Ei stiu asta si de asta nu vor sa instaleze cu nici un chip. Cunosc raspunsul: primaria trebuie sa le instaleze, nu Politia. Bla, bla, bla. De parca Fagadau ar putea trece peste ce vor ei.
10
0
Poate n-ai stiut.Politia se scoala de pe scaun numai daca ai morti pe asfalt,spanzurati in balcon sau un cutit in spate.In rest.....dilaila.Te fereasca Dumnezeu de astia !
11
0
cum sa am incredere ,am sunat la 112 si mia dat politia ,,un individ a facut focu langa bloc,,blocu izolat cu polistiren ,,si a zis ca nu-i urgenta numai da-ca ia foc blocu.
11
0
POLITIA ROMANA ESTE LA BARA BARA CU INTERLOPII SI TRAFICANTII DE FETITE DIN ROMANIA.REMILITARIZAREA BULANGIILOR SI TRIMISI LA MYNCA IN STRADA.RESETAREA POLITIEI ROMANA ESTE CORUPTA IN PROCENT DE 100 %.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367