REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Aveţi încredere în premierul României, Viorica Dăncilă?

Aveţi încredere în premierul României, Viorica Dăncilă?

Replica API 15 iulie 2019 | 16:04 341

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
demisia Veorico
2
0
Sunt convins ca va veni timpul cand Viorica va deveni ... fosta sefa a PSD.Si asta se va produce la cererea sa.
0
0
Stiti cine este seful meu?.Tembelul de Johannis si sa ma linga in pizda larga cat un lighean.
1
12
pesedei, rezultatul sondajului va fi asemanator cu rezultatul alegerilor, asta daca nu o sa fie si mai catastrofal ptr voi, 19% pesedei, 81% cei care se pisha de sus in capul pesedeilor de jos!
12
1
Nu este de incredere,dar deocamdata inca nu a aparut o varinata mai buna de nicaieri,asta insemnanda chiar din nici un partid. In regula,Dancila este unde nu ar trebui sa fie. Ce aducem in loc? Pe bune,un cacat de la gastagi,un bolnav psihic ca Orban,oameni plini de ura dar fara pic de minte? Pana sa sari in bazin,asteapta naibii sa bage cineva apa ! Lumea politicienilor este la fel de dusa cu pluta ca si intreaga populatie.
1
6
Da gunoaielor dnA are dreptate sunte niste slugi imputie ale neorocitilor din PSd, despre Infractorul al Securist Felix Stoie nu ai voie sa zici nimic de imputitul ala de Brailoiu la fel! Slugile infractorilor ati ajuns bai gunoaielor cu siteul vostru !
7
1
Alupigus toti de sub mine.................
0
9
Avem incredere in ea dar atunci cand doarme,suntem siguri ca nu spune sau nu face vreo tampenie in stilul caracteristic de gospodina de bucatarie de vara abandonata
8
1
Asta are sarcina sa lichideze PSD-ul ,exact cum s-a intimplat si cu PNTCD si PNL. Ordin pe unitate :fara partide istorice.
2
7
aloo florentina bozantan si inclusiv replica ,cu cat va cumparat primarul de la harsova? orice stire despre el cu harsova are sectia comentarii dezactivata! coruptii pizdii si lingaii pulii ce sunteti ! chiar asa pe fata tuva in gura de sclavoi! faceti discriminare rapanaosilor
0
0
Asa este,va duce pesedeul la groapa. Ea face pe desteapta inlaturand asa zisii ,,oameni ai lui Dragnea'', dar de fapt face prostii grave. Nu-i nimic,daca partidul ala e facut din mormoloci,chiar merita scufundarea,la fel cum romanii merita un regim schizofrenic userist, mult mai rau decat basismul .
3
13
sefu cu articolul! asta e o intrebare retorica ? sau incerci sa ne faci prosti pe fatza?
10
1
Mult mai multa GUTUIE sefului meu din partea PSD !!!.
7
0
DA, am incredere ca o sa duca pesedeul in haznaua istoriei politicii romanesti, acolo unde ii este locul! Tolomaci din Romania, strans uniti sub steagul rosu al coruptiei pesediste!
26
4
Nu am incredere in tuta absoluta,s-a dat de partea baietilor cu oki albastri !
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614