REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Aveți încredere în președintele României, Klaus Iohannis?

Aveți încredere în președintele României, Klaus Iohannis?

Replica API 16 aprilie 2019 | 00:04 233

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum dracu sa tina el cu romanii cand strabunicii lui au gazat si omorat romani ,cat de prost sa fii sa nu intelegi ca el este un fals ,mai ales ca nu stie cum se creste un copil cat de greu se tine in scoala ,el cumpara case ,aicea se vede cat de avar este si mincinos din meditatii la fizica si-a facut banii ptr case
5
17
pe cel mai prost presedinte pe care la avut vre un stat pe aceasta planeta.nici in triburile si padurile tropicale nu exista un sef mai tembel decat klaus wernner johannis.
5
24
este uimitor ce numar ridicat de cimpanzei au invatat sa scrie! premiera stiintifica mondiala! se pare ca e adevarat ca ne tragem din maimute! felicitari cercetatorilor!
8
4
noi pesedeii suntem pregatiti sa veniti sa ne dati limbi in cur pana ne resuscitati complet! Iohannis tu primul,ca vedem ca-ti place.Un pont la scara vecina au nevoie de presedinte poate te aleg!
5
20
BRAVO PROSTII MEI SPALATURILE LA ORGANELE GENITALE SI MAI ALES LA CUR SUNT BENEFICE.AVEM NEVOIE DE SPALTURILE VOASTRE TRUPA DE BALET KOVESI,COLDEA,LAZAR.SUCCESURI
6
17
Presedinte a doua oara !Ca sa moara toti cacatii PZD-isti !
24
11
sa ne sugi plua de 3 ori pe zi la tot pesedeul bai marlanul satului. La cat cacat ai in cap semeni cu o hazna in care s-au scufundat astia din opozitie si tot spun pe aici ca sunt la bai de namol . Iti dorim din suflet ,muie tie ,familiei tale si tuturor celor pe care ii tot sustii pe aici . Vezi sa tii gura deschisa ca iti aducem pe gratis niste vidanje pline cu cacat cum it iplace tie sa mananci Pofta buna tie ,familiei tale si in general la toti din opozitie !Sa va futem in gat pana umplem golul din voi si va vine mintea la cap sa nu mai scrieti abjectii pe aici. Multa muie @ 11:16!
5
24
ce agitati sunt muistii pesedei !!! Ia luati-mi cacatul la lins futu-va-n gatul ala larg de idioti patentati !!! Multa muie va dau eu cu toti oamenii cinstiti din tara !!! Si suntem destui !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
24
6
Se comporta ca membru un membru de partid.
11
18
Imposibil sa ai incredere in acest personaj sinistru.
13
25
De copiii la care a intermediat vanzarea, pardon - adoptia, se mai stie ceva?
12
22
In coarda asta paltonata, obsedata de viata buna? Niciodata. Ma dezgusta aproape la fel de mult ca Dragnea. In ultima vreme poate chiar mai mult, de cand merge pe burta ca cacatu-n iarba cu gaina aia de procuror general, ca sa-si ia si ala o mega pensie de viata buna, ca tare mult bine a facut.
14
23
cit va da PSD-ul pentru postare ?
25
13
Nu, in niciun caz, nu urmareaste interesul Romaniei, nu am incredere nici in Germania pt. ca este in cardasie cu Rusia.
16
21
Un sarlatan, un mincinos care spune ca a facut avere de 6 casoaie din bani dupa meditatii la fizica,de parca toti copiii din Sibiu s-ar fi meditat la fizica, nu pt. ca nu se lupta pt. dreptatea romanilor si bunastarea lor ci sustine toti golanii si parazitii, nu pt. ca e sluga Germaniei, Austriei, Olandei, etc, sant rezerve de gaze, paduri, portul, Taromul si alte obiective.
17
28
nu pot avea incredere intro curva.
16
29

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614