REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Aveţi nevoie de camere de supraveghere sau de un sistem de alarmă?

Aveţi nevoie de camere de supraveghere sau de un sistem de alarmă?

Replica API 10 iulie 2017 | 00:00 227

Daca locuiti in judetul Constanta (si nu numai) si doriti camere de supraveghere sau un sistem de alarma de calitate, la un pret corect, mai mic decat pretul din ofertele de la firmele de paza, atunci Supraveghere24.ro va poate ajuta. In Constanta ne gasiti pe strada Cumpenei 8-10, etaj 1 si la telefon 0728 08 70 08

Pana sa inceapa comentariile de tipul “e reclama !!!”, da, acest articol este o reclama. Mai exact este o prezentare, pentru cei interesati, cu exemple clare si preturi a serviciilor pe care societatea noastra le ofera in judetul Constanta. Daca sunteti in cautare de solutii de securitate va invitam sa parcurgeti tot articolul, sa ne contactati pentru detalii, eventual sa lasati la comentarii orice intrebare aveti legata de sistemul de securitate pe care il aveti sau pe care doriti sa il instalati.

Acestea fiind spuse, tuturor celor ce ne contacteaza le promitem un dialog deschis, cu sfaturi, recomandari si exemple, care sa duca la constructia solutiei de care au nevoie. Dupa ce stabilim exact ce este cel mai indicat, se face oferta cu detalii complete si transparente.

Nu construim solutii axate doar pe conceptul “cel mai mic pret posibil”. Cel mai mic pret se obtine doar prin compromisuri serioase la capitolul calitate si fiabilitate.

Toate produsele si serviciile noastre au garantie. In plus, garantam ca veti achita valoarea serviciilor doar la final, doar daca sunteti complet multumit.

Iata si cateva repere de pret si calitate pentru diverse solutii.

1. Supraveghere Video

La capitolul supraveghere video lucram direct cu producatorul Hikvision (despre Hikvision puteti citi AICI) si avem in portofoliu solutii construite pentru persoane fizice si juridice, pentru orice tip de locatia posibila, din Portul Constanta, trecand prin Bucuresti, Timisoara, pana in Belgia si Germania.

Daca sunteti interesat doar de aparatura, societatea noastra distribuie echipamente de securitate in toata Romania si Europa de Vest. Pentru toate sistemele comercializate oferim suport tehnic permanent prin telefon si aplicatie TeamViewer.

Concret, pentru distante de 5-10 metri va recomandam solutiile Hikvision cu camere de rezolutie 720p, 1 Megapixel.

https://youtu.be/aEU3ICKtSRs

https://youtu.be/AkcYrPTHBog

Pentru distante de 8-15 metri recomandam sa treceti la nivelul 1080p, 2 Megapixel.

https://youtu.be/fYkshRLMUlo

https://youtu.be/3hR_nvZBy_A

Daca aveti nevoie de un nivel si mai ridicat de calitate putem trece la aparatura de 3, 4, 5 Megapixel.

https://youtu.be/52pchYaSeDk

https://youtu.be/mKyc1Wrx1Kc

Pentru spatii comerciale si birouri va recomandam:

https://youtu.be/jG4xJe9c01s

https://youtu.be/owgLBl_rh8k

Pentru suprafete mari de depozitare va recomandam camere mobile cu functie de patrula si iluminare IR pana la 100 metri.

https://youtu.be/eN_FwI7c738

https://youtu.be/eguUjKZ5oX4

2. Sisteme de alarma

La capitolul sisteme de alarma lucram cu aparatura Paradox din Canada (despre PARADOX), pe fir si wireless, pentru orice tip de locatie: apartament, casa, spatiu comercial, etc.

Mai jos aveti preturile si detaliile pentru cele mai cautate solutii antiefractie in orasul Constanta. Desigur, orice solutie este total personalizabila si o putem adapta in functie de solicitarile clientului. In functie de locatie si nivelul de munca, manopera va fi intre 200 si 500 RON.

Sistem de alarma pentru un apartament - varianta pe fir

Sistem de alarma pentru o casa cu 4 camere - varianta pe fir

Sistem de alarma pentru o casa cu 5 camere - varianta pe fir

Sistem de alarma pentru un apartament - varianta wireless

Sistem de alarma pentru o casa cu 4 camere - varianta wireless

Sistem de alarma pentru o casa cu 5 camere - varianta wireless

Nu uitati, pentru orice intrebare sau neclaritate legata de domeniul sistemelor de securitate, nu ezitati sa ne contactati.

Cu stima,

Echipa Supraveghere24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614