REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Avocat ameninţat cu bătaia în curtea Tribunalului Constanţa!

Avocat ameninţat cu bătaia în curtea Tribunalului Constanţa!

Replica API 12 septembrie 2014 | 00:00 143

Clientul îşi cerea banii înapoi

Clientul îşi cerea banii înapoi

Nu a fost mulţmit de decizia magistraţilor, considerând astfel că avocatul nu şi-a făcut treaba, motiv pentru care, chiar în Curtea Tribunalului, l-a ameninţat cu acte de violenţă, cerând să-i returneze suma de 1.500 de euro. În condiţiile date, Nejmedin Mustafa a fost trimis în judecată pentru şantaj. De asemenea, precizăm şi faptul că inculpatul apare în numeroase dosare civile, în calitate de creditor.

Apare în mai multe dosare civile pe rolul instanţelor din Constanţa, în calitate de creditor, soluţiile fiindu-i, de multe ori, favorabile cu privire la executarea silită. La mijloc este vorba şi de imobile, în acest sens cerând magistraţilor aprobarea de pătrundere în încăperi. Însă, din câte se pare, o anume decizie a judecătorilor l-au nemulţumit, aşa că a decis să se răzbune pe avocat. Vorbim despre un bărbat din Constanţa, Nejmedin Mustafa, care, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, a fost trimis în judecată pentru şantaj. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei, la data de 10 septembrie. Mai exact, Nejmedin Mustafa, la data de 13 mai anul curent, în jurul orei 11.00, se afla în Curtea Tribunalului Constanţa, fiind prezent la termenele proceselor în care era ancorat, în calitate de creditor, actele de adjudecare, cu titlu executoriu, fiind încheiate de diferite birouri de executori judecătoreşti. Cu el era şi avocatul care-l reprezenta, din Baroul Tulcea, asupra căruia Nejmedin avea să-şi verse năduful. Prin urmare, inculpatul a început să-l ameninţe pe avocat, cu acte de violenţă, cerându-şi înapoi suma de 1.500 de euro, pe care i-a dat-o la data de 6 ianuarie 2013, ca urmare a semnării unui contract de asistenţă juridică, întrucât a apreciat că acesta nu şi-a desfăşurat în mod corespunzător atribuţiile de serviciu. În urma ameninţărilor cu bătaia, dar şi a îmbrâncelilor, avocatul a depus plângere pentru şantaj şi ultraj. A urmat o anchetă, iar acum individul va fi judecat pentru faptele sale. Totodată, menţionăm şi faptul că Nejmedin Mustafa apare ca persoană fizică autorizată, cu sediul pe strada Ion Tăutu 22 bis, Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102