REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Avocat constănţean asociat cu pesedistul Laurenţiu Marin şi Muntmark, numit la şefia Poştei Române

Avocat constănţean asociat cu pesedistul Laurenţiu Marin şi Muntmark, numit la şefia Poştei Române

Replica API 18 iunie 2014 | 00:00 1871

Soţia sa este comisar la Protecţia Consumatorului

Soţia sa este comisar la Protecţia Consumatorului

Constanţa îşi păstrează om la conducerea naţională a Poştei Române, chiar dacă Gelil Eserghep a fost înlocuit la începutul acestei luni din Consiliul de Administraţie al companiei naţionale. Astfel, judeţul de la malul mării va fi în continuare reprezentat la şefia uneia din cele mai mari companii de stat de către Florian Vârdol, numit recent director al Direcţiei Juridice şi Reglementări. În vârstă de 38 de ani, Florian Vârdol este de profesie avocat în Baroul Constanţa, fiind asociat al Societăţii Civile de Avocaţi Voinescu, Vârdol & Maxim. Prin prisma meseriei sale, Vârdol este partener de afaceri cu o serie de nume interesante din politica şi businessul constănţean. Astfel, proaspătul director juridic al Poştei Române este asociat în Mehedinţi Euro Wind Energy SRL din Constanţa, alături de Raluca Lemonie, de 34 de ani şi Florin Trifan Buliga, de 38 de ani, aceştia preluând firma de la Elena şi Silviu Cristian Ianuc.

Mehedinţi Euro Wind Energy SRL dezvoltă un proiect eolian în zona oraşului Orşova şi face parte din grupul de firme controlat de Emanuel Muntmark, cel mai mare dezvoltator eolian din România. În urmă cu câţiva ani, Florian Vârdol era cenzor supleant în cadrul Euro Gepeto SA, cunoscutul producător de mezeluri constănţean controlat de omul de afaceri Costică Marin, important membru PDL. De asemenea, Vârdol mai apărea ca asociat în Xtrem Design SRL, firmă de consultanţă şi furnizare de programe informatice (software), alături de Viorel Olteanu, Andrei Alexandru Simion şi Ramona Cătălina Toloş. Directorul juridic al Poştei Române mai este implicat şi într-o afacere de familie, Discus SRL, specializată în piscicultură, împreună cu mama sa, Eugenia Vârdol şi fratele său, Constantin Ovidiu Vârdol. În fine, Florian Vârdol este asociat şi în Eclipse Advertising SRL, alături de Gerard Tomi Jecu, Mihaela Irina Lăcustă, Viorel Olteanu şi Laurenţiu Marius Marin, consilier judeţean PSD şi fost director general al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) SA. Prin cooptarea sa la conducerea Poştei Române, Florian Vârdol devine al doilea bugetar al familiei sale, soţia Adina fiind comisar în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma-sa este presedinta de bloc 28 ABC isi cumpara bunuri, flori in gradina din fata apartamentului ei si ne-a trecut la intretinere la tot blocul , 600 de lei.Isi ia salariul si se scade pe lista de la intrertinere.Banii pe salariu nu ii declara la fisc. De ani de zile nu semneaza listele de plata la intretinere.Este invatata de fiul ei avocat,pentru ca in caz de control aceasta le spune celor de la primarie ca nu este presedinta,ca nu incaseaza salariu.Isi da demisia pana cand trece controlul apoi revine ,daca veniti la ascoc. de prop. 28 ABC listele sunt nesemnate si azi fara detaliere.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218