REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Avocata interlopului Iuzeir: "La Mustafa Raim au fost găsite arme, iar el e în libertate"

Avocata interlopului Iuzeir: "La Mustafa Raim au fost găsite arme, iar el e în libertate"

Replica API 12 decembrie 2011 | 00:00 1004

Fiul şefului de clan din Mangalia, operat pe banii Consiliului Judeţean

Fiul şefului de clan din Mangalia, operat pe banii Consiliului Judeţean

Unul dintre fiii lui Mustafa Raim, din Mangalia, arestat vineri noapte, în urma acţiunii poliţiştilor, a primit ajutor financiar din partea Consiliului Judeţean Constanţa, pentru a se opera de cancer. Este vorba despre Alberto Mustafa, un tânăr şi neliniştit membru al clanului Raim, în vârstă de 20 de ani, săltat de mascaţi, laolaltă cu ceilalţi. Anul trecut, mai exact în aprilie, el a fost diagnosticat cu cancer rinofaringian, necesitând o operaţie în străinătate. Astfel, familia lui a solicitat sprijinul CJC, care a aprobat, pe 15 iulie 2010, acordarea unui sprijin în valoare de 26 de mii de euro, bani necesari efectuării operaţiei la Spitalul Anadolu din Instambul. De asemenea, despre Alberto Mustafa se mai ştie că practică artele marţiale, de unde provine şi implicarea sa în scandalurile clanului din care face parte. El a reprezentat, în 2008, Clubul Sportiv "Shindao Mangalia", la Campionatul Mondial de arte marţiale, stilul "wushu-kung fu", competiţie programată în perioada 7-14 decembrie, la Bali, în Indonezia. "Ăsta numai sportiv nu e. Este un golan şi jumătate şi un derbedeu", spun poliţiştii din Mangalia. "Am stat vineri noapte până la ora 4 de am şi răguşit din cauza frigului. I-au adus seara şi i-au arestat abia spre dimineaţă", ne-a declarat adjunctul Poliţiei Mangalia, comisarul-şef Valentin Mustăţea. Reamintim că vineri a fost zi cu ghinion pentru membrii clanului Raim din Mangalia, când mascaţii le-au bătut la porţi de la ora 6 dimineaţa, scormonindu-le teritoriul. Poliţiştii au găsit arme, muniţie şi materiale explozive, deţinute ilegal. Astfel, 9 persoane au fost arestate, respectiv Iuzeir Raim, Dumitru Robert Bibuleac, Şenol Mustafa, Claudiu Bogdan Lucachi, Florin Martac, Dumitru Albota, Vasile Dumitru, Irina Ignat şi Alberto Mustafa - sportivul operat.

Ce spun avocaţii

Apărătorul legal al unuia dintre inculpaţii arestaţi, Iuzeir Raim, este avocata Laura Diaconu. Potrivit acesteia, nu clientul său, Iuzeir, ar trebui arestat, ci capul răutăţilor, Mustafa Raim, unchiul său. "La Mustafa Raim au fost găsite arme, iar el este lăsat în libertate. În schimb, la Iuzeir Raim, nu s-a găsit nimic, dar este arestat. Am formulat deja recurs, aşteptăm să se înregistreze şi vom cere respingerea măsurii arestului preventiv", ne-a declarat avocata.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102