REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Avocata Şoşoacă NEAGĂ existenţa pandemiei de COVID

Avocata Şoşoacă NEAGĂ existenţa pandemiei de COVID

Replica API 1 decembrie 2020 | 17:10 2860

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie, va săvârşi împreună cu un sobor de preoţi Sfânta Liturghie la mănăstirea din localitatea Ion Corvin, informează News.ro, citat de româniatv.net

La Peşteră a sosit şi avocata Diana Şoşoacă Iovanovici, avocata lui ÎPS Teodosie.

„E un drept care nu poate fi îngrădit în niciun mod, în nicio situaţie. Şi dacă ne-ar fi oprit, o luam pe câmp şi ajungeam la Sfântul Andrei“, a spus avocata, conform Adevărul.

Şoşoacă a negat existenţa pandemiei de COVID

„Nu există aşa ceva! Duceţi-vă la Tătaru să vă spună de ce nu a decretat epidemie pe teritoriul României. E totul o mascaradă”, a mai spus Şoşoacă.

IPS Teodosie a început la ora 8:45 oficierea Sfintei Liturghii la mănăstirea „Peştera Sfântului Apostol Andrei” din localitatea Ion Corvin, judeţul Constanţa.

La slujbă participă preoţi şi călugări din toată Arhiepiscopia, precum şi locuitori ai comunei Ion Corvin, singurii enoriaşi care au fost lăsaţi de autorităţi să asiste la sărbătoarea Sfântului Andrei.

Slujba de la Mânăstirea „Peştera Sfântului Andrei” din Constanţa. Interdicţii la locul de rugăciune

La slujba oficiată cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei nu pot participa decât credincioşii din comuna constănţeană Ion Corvin, deoarece Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a interzis prezenţa altor locuitori la pelerinajele religioase, după ce rata incidenţei la nivelul judeţului a trecut de 3 la mia de locuitori.

Arhiepiscopia Tomisului a încercat în instanţă să suspende această decizie, însă nu a avut câştig de cauză.

Dezinfectanți și măști pentru participanți

În colaborare cu reprezentanţii mănăstirii şi ai DSP Constanţa, au fost stabilite trasee interioare de deplasare a pelerinilor, au fost realizate marcaje pe traseul de acces în mănăstire, precum şi pentru participanţii la slujba religioasă, astfel încât să se respecte distanţarea fizică.

„Solicităm tuturor participanţilor să respecte aceste marcaje, să nu staţioneze excesiv în zona raclei şi să nu forţeze accesul prin alte puncte decât cele marcate”, se arată într-un comunicat al jandarmilor.

Poliţiştii și jandarmii recomandă tuturor participanţilor să respecte regulile de protecţie individuală: păstrarea distanţei fizice, purtarea corectă a măştii de protecţie şi dezinfectarea mâinilor. Pentru aceste măsuri, organizatorii asigură trei puncte în care sunt disponibili dezinfectanţi şi măşti.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sosoaca o are pe toata in rect daaa toata
5
0
daca este avocata credeti ca e desteapta?
7
0
i a tunat si adunat
10
0
Pai de acolo a evadat.
8
1
Trebuie sa faca ceva si puceaua asta fara clienti sa castige procente ca prosti sunt destui dar sunt si destepti care voteaza Noua Dreapta sa nu mai faca in tara asta fiecare ce vrea contrar legii
11
2
Neaga avocata chiar si asa poate are procent din incasarile de la sc ul funerar al preafericitului sau pur si simplu ii inocenta.
15
1
sa ti dea Dzeu sosoaca covid,sa stai pe targa in cort neincalzit,sa cersesti la tembeliziuni un loc in spital,unde sa.ti dea bacterii proaspete! prostia mai si costa fa! sa respiri prin tub! tu si prostanii!
22
5
Sosoaca este din Iasi,a venit sa sustina pe " mache" in proces.Constanta este nula in justitie.
19
1
tu cine mai esti pitica nenorocita ,sosoaca somaltoaca cum zicea Vadim,ha ha .dute n sloboz de vaca .lumea moare prin spitale si tu latri ca o catea turbata .mars la kkt de cioara .
23
4
Sosoaca are nume predestinat.
18
3
Altii sunt arestati pentru "zadarnicirea respandirii virusului". Ce i-a facut avocatei?
23
1
Baroul Constanta are destui avocati buni si seriosi, De ce a venit aceasta Sosoaca?
18
6
Femeia e de un cretinism de-a dreptul haios, fiind un caz demn de Balaceanca.
27
3
obeza asta a fost in spital sa vada ce jale este ? E doar trompeta rusiei .Sa se duca draku.Oare o mai fute cienva ?
29
7
futu-va-n gura de hoti !!! Avocata cu coaiele spagoveanului in gat face scandal !!! Muie cu cacat la toti !!!
19
8
Cauta adepti sa o voteze sa ajunga la ciolan si stie ca multi nu cred in covid. Dar nu stie ca votam Noua Dreapta ca nu suntem prosti
19
10
iar rage homosexualul asta cu un sloboz de preoti si prostani asculta
25
7
SA VAZUT CA SUNT JUPANUL ROMANIEI
21
12

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369