REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Avocaţii constănţeni îşi aleg noul decan. Vezi când vor avea loc alegerile

Avocaţii constănţeni îşi aleg noul decan. Vezi când vor avea loc alegerile

Replica API 12 februarie 2015 | 22:39 374

Grigore îşi depune candidatura pentru un nou mandat

Grigore îşi depune candidatura pentru un nou mandat

Gabriel Cornel Grigore

Mandatul de 4 ani al decanului Baroului Constanţa, avocatul Gabriel Cornel Grigore, a ajuns la final. Consiliul Baroului Constanţa a convocat Adunarea Generală Ordinară a Baroului pentru data de 21 martie 2015, orele 9.30, în sala de spectacol a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa.

În cadrul adunării se va aduce la cunoştinţă raportul de activitate al Consiliului Baroului pe anul 2014, raportul de activitate al decanului Baroului pe anul 2014, execuţia bugetară a Baroului pe anul 2014, proiectul de buget pe anul 2015, raportul comisiei de cenzori pe anul 2014 şi raportul comisiei de disciplină pe anul 2014. De asemenea, Consiliul Baroului a convocat, la aceeaşi dată, şi Adunarea Generală Electivă a Baroului. Pe ordinea de zi se află alegerea decanului Baroului, alegerea membrilor Consiliului Baroului, a comisiei de cenzori şi de disciplină, alegerea delegatului în comisia superioară de disciplină UNBR şi alegerea delegaţilor la congresul electiv al avocaţilor 2015. Actualul decan, Gabriel Cornel Grigore, a anunţat că-şi va depune candidatura, însă, deocamdată, nu-şi cunoaşte contracandidaţii. „O să mai candidez, probabil că vor fi şi alte candidaturi. Este un termen limită de depunere a dosarelor, până pe data de 21 februarie, aşa că este prematur să-şi anunţe cineve candidatura, pentru că abia am trimis mail tuturor, să le reamintesc de acest termen. Se alege consiliul Baroului, care e alcătuit din 13 membri plus decanul, comisia de diciplină, de cenzori, delegaţii la congresul uniunii care va avea loc la sfârşitul lunii mai, începutul lunii iunie“, a declarat, pentru „Replica”, decanul Baroului Constanţa. Cum a fost mandatul care este pe punctul de a se încheia pentru Gabriel Grigore? „Pentru mine a fost un mandat în care am învăţat o mulţime de lucruri, în calitate de decan. În sensul că am participat la tot ceea ce înseamnă reprezentarea Baroului la şedinţele de consiliu ale Uniunii, au fost congrese ale UNBR la care am participat, în fiecare an. În ceea ce priveşte relaţia cu avocaţii din Barou, ne-am înmulţit. A fost un mandat în regulă, din punctul meu de vedere“, a mai precizat Grigore, care nu exclude posibilitatea să nu mai fie ales de colegi. „N-aş putea să spun că voi câştiga următorul mandat. Depinde de cine o să candideze. Ca la orice alegeri, există şi posibilitatea să nu mai fiu ales“, a conchis decanul. Alegerile se vor face prin vot secret, iar o comisie electivă va avea grijă ca întregul procedeu de votare să se desfăşoare în condiţii legale şi normale. De precizat faptul că, tot pe data de 21 martie, va avea loc şi Adunarea Generală Ordinară a Filialei Casa de Asigurări a Avocaţilor (CAA) Constanţa, pentru a se face public raportul de activitate al CA pe anul 2014, execuţia bugetară pe anul 2014, raportul comisiei de cenzori pe anul 2014 şi proiectul de buget pe anul 2015.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218