REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Avocatul Adrian Gheorghiţă, primele declaraţii după ce s-a aflat că a fost agresat de un poliţist!

Avocatul Adrian Gheorghiţă, primele declaraţii după ce s-a aflat că a fost agresat de un poliţist!

Replica API 6 septembrie 2019 | 15:57 2108

Adrian Gheorghiţă

Avocatul Adrian Gheorghiţă a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, că nu va cere eliberarea unui certificat medical urmare a agresiunii din data de 29 august, întrucât nu a fost rănit grav, în schimb a relatat cum s-a petrecut incidentul din Secţia de Poliţie Mamaia.

"Nu îl cunoşteam pe domnul poliţist. Eu m-am deplasat la secţia de poliţie pentru o activitate specifică. În momentul în care am intrat, în jurul orei 11.50, mi-a spus că e la masă şi să nu îl deranjez. Mi-a vorbit urât. Am continuat să îi spun că nu îmi vorbeşte frumos şi că vorbeşte în timp ce mănâncă. A fost momentul în care a sărit de pe scaun şi m-a lovit în zona pieptului foarte tare. Din lovitură, m-am dus mult în spate, intrând într-un grup de oameni despre care ulterior am aflat că erau poliţişti de prin ţară, veniţi să îşi semneze documentele de detaşare. Apoi, m-a mai împins o dată, iar imaginile au fost surprinse de camera de supraveghere din incinta secţiei", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa Adrian Gheorghiţă.

Avocatul a mai menţionat că, din câte a aflat ulterior despre poliţistul Tiberiu Petrovici, acesta era chiar dispecerul postului şi că acesta mai are două dosare de cerectare disciplinară, după ce şi-a agresat superiorul şi un coleg. În ambele cazuri, poliţistul a fost sancţionat cu mustrare. "Înţeleg că este impulsiv şi s-a recomandat aviz psihologic", a conchis avocatul.

R.C.

Mai multe detalii:

https://www.replicaonline.ro/ancheta-de-amploare-la-constanta-dupa-ce-un-avocat-a-fost-batut-de-un-politist-402142/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu i am futut nevasta la piolitistul ala sarac ce muie mai face pentru cadouri
4
3
Ma pis pe parerea ta si pe tine.
2
4
dupa ce ca incaseaza o gramada de bani nejustificat, mai fac si talente, dosar penal si dat afara din militie.
4
2
din cate stiu politistii mai dau cate un pshiologic dar avocatii nu cred.
6
3
si gheorghita asta cata bataie merita el cu tonu lui de av bulangiu.... si cu triatloanele lui de cacat hahaha. politistul e un dobitoc dar si av asta de cacat o merita. cu toate relatiile lui cu clanu mazare si alti mondeni de cacat din cta
13
7
Medicul care l-a dat apt psihologic trebuie sa fie anchetat si condamnat. Din cauza lor ajung in Militie astfel de psihopupu care ar trebui inchisi la Palazu.
15
5
Alt militian care in uniforma e zmeu. La angajare a mers pe principiul multa minte nu se cere , prost sa fii sa ai putere
15
3
jiji, prostule, iar ai aparut? O vreme ai disparut din peisaj ca un kkt in iarba, acum ce te-a apucat sa postezi iar tampenii de-ale tale sa te faci iar de tot kktul netului?
10
7
la bara bara freaca pula impreuna nu fac dosare proxenetilor din Romania pentru ca isi iau spagi grave impreuna cu diicot.muistiilor
18
3
Alt cretin care o sa primesca pensie speciala.
21
3
Lasa ca nici cu politistii nu mi e rusine!
21
3
Unii avocati se cred cel putin D-zeu pe pamant ,mai ceva ca judecatorii !
24
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614