REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Avocatul Alinei Bica - Detalii incendiare despre bătaia încasată de fosta şefă a DIICOT: „A fost călcată în picioare“

Avocatul Alinei Bica - Detalii incendiare despre bătaia încasată de fosta şefă a DIICOT: „A fost călcată în picioare“

Replica API 2 iulie 2018 | 01:02 468

Alina Bica

Avocatul Alinei Bica, Laura Vicol, vine cu noi detalii privind bătaia încasată de clienta ei înainte de plecarea în Costa Rica. Ieri, Vicol a dezvăluit că înainte de a pleca din țară, clienta ei a încasat o bătaie soră cu moartea.

Prezentă astăzi în platoul televiziunii de știri, Vicol a declarat că "A fost efectiv călcată în picioare. La un moment dat se punea problema să fie operată la coloană".

Ea a mai spus că nu poate da mai multe detalii despre incident și pe teritoriul cărei țări s-a întâmplat, dar că ”efectiv a fost scoasă din mașină, întinsă pe jos și călcată în picioare”, și că imediat după acel incident a și luat decizia de a nu mai reveni în România.

Deocamdată Alina Bica este condamnată definitiv într-unul din dosarele deschisa impotriva ei și data in urmarire prin Interpol. Ea a fost achitată în alte două dosare.

În acest moment s-ar afla în Costa Rica sau Panama unde se ascunde pentru a nu ispăși pedeapsa dictată de ICCJ.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jigodia de Bica a jucat dublu intotdeauna. S a crezut desteapta dat mereu a avut o atitudine de toparlanca. Cand era pe cai mari si a participat la elaborarea acestor coduri penale de rahat, sustinuta de Macovei, Predoiu si Basescu, vedea in orice om un infractor si ea era Sfanta Fecioara. Dumnezeu nu doarme pentru nimeni, nici pentru ea, nici pentru Kovesi si nici pentru celelalte javre basiste! Fac precizarea ca nu sunt, nici PSD ist si nici infractor, ci doar un simplu cetatean, spectator la circul ieftin pe care Basescu l a regizat in Romania de atatia ani!
0
0
Trebuia sa plinga cind a lucrat la codurile lui Macovei si au nenorocit o tara intreaga.
2
0
si noi ce trebuie sa facem sa-i plingem de mila la cite milioane si-a tras de la ANRP si din cauza ei citi mai asteapta despagubirile .oricum cred ca e vrajeala cu bataia ca sa o compatimim pe zdreanta
12
1
A lins ambasadele americane. A facut codurile penale cu o ura nemaitalnita fata de romani.
13
2
Cine avea interes sa o calce in picioare,daca trebuia sa dispara se intampla ca la Marta.Un om calcat in picioare ramane cu leziuni grave.Aici nu s-au vazut.
14
2
Ce vrajeala ieftina.
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218