REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Avocatul bărbatului înjunghiat într-un club din Mamaia: Am informaţii că apropiaţii agresorilor plănuiau să incendieze maşinile clientului meu!

Avocatul bărbatului înjunghiat într-un club din Mamaia: Am informaţii că apropiaţii agresorilor plănuiau să incendieze maşinile clientului meu!

Replica API 15 august 2019 | 00:42 2007

Silviu Ştefancu

Avocatul bărbatului înjunghiat într-un club din Mamaia, acum circa două săptămâni, reacţionează după ce Parchetul Tribunalului a anunţat că miercuri, 14 august, au fost formulate propuneri de arestare în lipsă pe numele agresorilor! Avocatul arată că, tot joi, înainte ca Parchetul să anunţe formularea propunerilor, solicitase şi el, din nou, acest lucru, ba mai mult, sesiza organelle de urmărire penală şi asupra altor fapte!

“Subsemnatul Niţă Teodor Ştefan, în calitate de avocat ales al numitului ŞTEFANCU SILVIU, având calitatea de persoană vătămată în dosarul sus menţionat, în baza art.93 formulez prezentul MEMORIU prin care doresc să aduc la cunoştinţa domniei voastre o situaţie extrem de gravă în legătură directă cu dosarul anterior menţionat. Astfel, vă invederăm faptul că zilele trecute, un apropiat al numiţilor Băncuţă (agresorii – n.r.) ar fi tocmit mai multe persoane pentru a incendia maşinile persoanei vătămate Ştefancu Silviu, cât şi a concubinei acestuia, în semn de răzbunare pentru dosarul deschis şi pentru percheziţiile efectuate. În acest sens, cu scopul de a intimida, aceştia s-au deplasat la locuinţa nasului persoanei vătămate, unde şi-au indreptat privirea în mod direct către camerele video amplasate, fără a se sfii în vreun fel. Invederăm aceste aspecte domniei voastre în vederea efectuării actelor de urmărire necesare, punându-ne la dispoziţia dumneavoastră atât cu declaraţii cât şi camere video. Rugăm să aveţi în vedere faptul că pericolul este iminent, sens în care solicităm a se efectua orice acte de urmărire apreciaţi necesare pentru a diminua pericolul social expus, sau pentru a-l stopa, astfel încât situaţii de acest gen petrecute în trecutul apropiat în Constanţa, să nu se mai repete”, se arată într-un document depus de avocat joi, 14 august.

Ulterior, adică după anunţul făcut de Parchetul Tribunalului, avocatul a revenit şi cu următoarea precizare: „Propunerea de arestare formulată de catre Ministerul Public este un gest de normalitate pe care îl salutăm. Dorim să atragem însă atenţia asupra faptului că încă de săptămâna trecută ne-am prezentat la sediul Parchetului în vederea audierii concubinei, existând în acest sens registrul de intrări, însă acest lucru nu s-a concretizat din motive neimputabile. Totodata, în cursul zilei de joi, 14 august, am transmis un memoriu către PT prin care aducem la cunoştinţa organelor de urmărire faptul că se fac presiuni şi ameninţări ce rugăm a fi anchetate. Solicităm din nou şi pe această cale tragerea la răspundere a tuturor celor implicaţi şi identificaţi şi apreciem eforturile de până în prezent ale poliţiştilor şi procurorilor”, a mai arătat avocatul Teodor Ştefan Niţă.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/detalii-si-propuneri-de-arestare-in-dosarul-afaceristului-taiat-de-membrii-unui-clan-interlop-399908/

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Arsen nu te mai incrunta asa in poze ca te spun la braileni
3
0
Asa prosti suntem? Vin toti nespalatii, izgoniti din Braila si fac legea-n Constanta? Chiar asa prosti suntem? Pai in alta parte astia erau stramutati cu toate ciorile de pe langa ei? Cum isi permit sa faca gesturi din astea dupa ce i-am lasat sa stea in oras? Finu lui Silviu, ala de te umfli pe fb, chiar nu ai nimic de spus? Pai tiganii in curand o sa-si ia grade si o sa va ceara taxa de smeker!
8
0
Tancule! Eminescule! Va asteptam pe sectie sa va rupem gurile, va futem drept in gaoz pizdelor
6
2
Gata sa terminat smecheria?Radu cu picioru praf Arsen pisat pe el de frica. Ce sa mai? Gata cu golaneala silviu crede ca daca la luat avocat pe micul retardat al lu nita face vreo interventie Vai capul vostru de smecheri de live pe net. Oana ce zice? Cine e ursuletu ei acum?
9
3
Cine nu-l cunoaste pe acest golan stefancu , ar inclina sa-i planga de mila , dar sa nu uite ca politia are un dosar despre aceasta jigodie cat un raft de la biblioteca...
9
1
Bai ciori borate si fugare ... sunati la frumuselu sa va mai faceti live cu el.. sa vedeti ce o sa va caute pe la parnaie cum la cautat si doru pe el.. prosti ati fost si o sa va ramana toata viata in memeorie ca ati fost doar rable ... o sa va futa nepotii lu arsen pe la cusca .. ca e plin de turci la poarta alba .. si nici nu mai e cocos cu voi sa va spuna ce sa faceti la domnu comandant sa fie bine pe sectie
4
0
Aici nu calca nimeni la asilum breze loft fratelli crazy, vezi ce a patit lachele flausat.
5
1
Primaru incurca traficu astia se bat politia nu face nimic sunt mana mana cu ei cand fac scandal popitia vine degaba
2
1
Primaru incurca traficu astia se bat politia nu face nimic sunt mana mana cu ei cand fac scandal popitia vine degaba
2
1
Clanul pizdii!!! Va mers pana acum, acum va ti lovit de Zidul de Beton..., la ti batut, taiat si aproape omorat pe Mirel, dar acum a venit randul vostru pizdelor, rablelor care traiti pe urma la pizde, voi va numiti smecheri?! Proxeneti imputiti...,Daca erati cu sange in instalatie! De ce ati scos cutitele si la ti taiat pe Stefancu?! Erati 7 pizde masculine impotriva unui cetatean
5
2
Avocatul fiu lui procuroru
5
1
ti-au scos astia smecheria din cap? Nu le-ai spus si lor ca esti finul lui Arsen? Asa e intre ciori borate, va operati intre voi! Cred ca aia vroiau sa-ti faca o liposuctie pe viu!
13
2
cand statea cu trabucul in gura si dansa langa batalul ala de Arsen si pozau in interlopi nu mai era om de afaceri?
10
0
Un drogat care pozeaza in interlop , un ... pierd de vara doar se drogheaza face live si cam atat
9
2
Sa faca plata agresorii. Dupa ce primesc banii ii fac pe toti sifoane care fac plangeri la politie
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614