REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Avocatul care a CĂZUT de la etajul 8 şi a MURIT a avut PROBLEME cu LEGEA

Avocatul care a CĂZUT de la etajul 8 şi a MURIT a avut PROBLEME cu LEGEA

Replica API 5 septembrie 2020 | 00:00 5657

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02:20, un avocat din Constanța s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc situat pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Constanța. Este vorba despre Valentin Marin, avocat în Baroul Constanța și fost judecător. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat bărbatul, în vârstă de 52 de ani, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Constanța a constatat decesul acestuia. Valentin Marin a fost judecător până în anul 1999, ulterior devenind avocat.

A condus beat, a refuzat testarea și a înjurat polițiștii

Magistratul a avut și probleme cu legea, după ce a condus beat un autoturism, a refuzat testarea și a adresat injurii polițiștilor. În urmă cu aproximativ 8 ani, bărbatul a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare condiționată cu un termen de încercare de doi ani, pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. În martie 2010, avocatul a făcut scandal după ce a fost oprit în trafic de polițiști, pe DN 39, în localitatea Lazu.

Oamenii legii l-au oprit pentru că mai mulți participanți la trafic anunțau că șoferul unui autoturism Mercedes circulă haotic pe drum. Valentin Marin a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și a început să îi agreseze verbal pe agenții Serviciului Rutier Constanța. Bărbatul a refuzat chiar și recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

CSM i-a respins revenirea ca judecător din cauza reputației

Valentin Marin a activat în cadrul Judecătoriei Constanţa până în 1999, când a ieşit din magistratură şi a trecut în rândul avocaţilor Baroului Constanţa.

În 2008, Valentin Marin a înaintat Consiliului Superior al Magistraturii o cerere prin care solicita revenirea în magistratură, însă CSM i-a respins-o pe motiv că are probleme cu reputaţia. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvâririi infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi:

AVOCAT din Constanța, DECEDAT după ce a căzut de la etajul 8

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... un gest anticrestinesc ! Asta pt. idiotii de mai jos care-l aplauda !
2
6
inadmisibil, un comentariu gandit si scris din suflet, fara a cunoaste persoana in cauza- a fost interzis. Dati-mi voie domnilor de la replica sa va suspectez de neomenie, marlanism, lipsa de respect, de educatie si , de ce nu- de oemnie. Dumnezeu sa te ierte domnule care ai recurs la un astfel de gest
5
2
Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca Vali , ai fost om bun , prietenos si saritor si nu lua in seama jigodiile care acum te injura ... inainte nu aveau tupeu !
12
6
Un om inteligent impins spre moarte de semenii sai, prietenul la nevoie se cunoaste. Pe militianul Colis il stie toata lumea, era un fel de Coteanu, aceeasi Marie dar cu alta palarie. Dumnezeu sa-l ierte, n-a suportat sa-si bata joc nimeni de el, de aceea a ales sa-si ia viata singur.RIP judecatorule, acum te va judeca Bunul Dumnezeu pe tine.
9
5
Daca pentru un scandal si o bauta se strica reputatia unui judecator si nu maieste primit la lucru,ar tregui ca dupa acest exemplu sa fie exclusi toti procurorii si judecatorii care au pactizat cu securistii su au instrumentat dosare contrafacute,au fost si unii inca mai sunt abuzivi. Si cu politicienii ,a fel,indiferent de partide,sa fie exclusi toti incompetentii deja dovediti de multi ani si care fac de rusine pozitiile nemeritate ocupate in societatea romaneasca. Altfel, ramanem asa,sa credem ca toti sefii sunt mana in mana cu raufacatorii de toate felurile.
8
2
Vad mai jos o gramada de fatalai cu creierii spalati de propaganda NWO. Vezi Doamne nu pot suporta sa vada pozele postate cu barbatie de Replica! Daca nu puteti, uitati va pe YouTube si Instagram la gay parades pana va ies ochii din cap! Bravo Replica!
3
18
Publicatiile cele mai importante din lume nu vor publica niciodata asemenea imagini! Exista candva etica si morala. Aveti cumva imagini si de la decesul lor? Dezumanizare pana la capat... Nu l-am cunoscut dar R. I. P.
20
4
Sigura varianta in meseria de avocat este sa nu faci COMPROMISURI NICIODATA ,daca le faci si le afla altii esti TERMINAT.
10
0
I-a amenintat pe altii si tot el a fost cea mai mare amenintare proprie!
4
1
In urma cu 10 ani , era beat crita , m-amenintat ca ma dezbraca si ma da afara ! Se dadea la noi , m-a injurat de mortii mamei ai i se unflasera muschii si osanza pe el de a trebuit sa il strang de coaie ca sa il bag in autospeciala . La Spital , la recoltare de probe biologice a injurat asistentele si pe doamna medic . Despre morti numai de bine , dar : asta a fost un jeg ! Dupa ce ca era mort de beat ne-a facut la reclamatii de nu mai aveam timp sa mergem la serviciu ! DUMNEZEU sa il ierte si pe noi toti !
14
9
stirile cu bun simt ,educationale si cu profesionalism nu cancanuri rasuflate la care pun botul o parte dubioasa de ...bolovani!
13
2
RIP Baroane!
7
1
Daca a murit, lasati-l sa se odihneasca. Nu veniti voi cu probleme vechi de 8 sau 10 ani. S a dus, gata! Vai unde sunt prea cinstitii!
19
3
ce relevanta are un incident din 2010? asemenea poze nu se publica, nu aveti pic de respect! nici pt decedat, nici pt cititorii vs!
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920