REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Avocatul lui Constantinescu a cerut Spitalului-Penitenciar să-i evalueze clientul

Avocatul lui Constantinescu a cerut Spitalului-Penitenciar să-i evalueze clientul

Replica API 28 mai 2016 | 00:56 276

Demersuri

Demersuri

Nicuşor Constantinescu

Pe 20 mai, Nicuşor Constantinescu a fost săltat de jandarmi din incinta Spitalului Judeţean Constanţa după o operaţie, asta după ce Curtea de Apel Constanţa a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Constantinescu a fost introdus în Penitenicarul Poarta Albă, însă, a doua zi, el a fost transferat la spitalul penitenciarului. Recent, avocatul fostului şef al Consiliului Judeţean Constanţa a făcut un demers la conducerea unităţii medicale în vederea examinării urologice şi oncologice în ceea ce-l priveşte pe clientul său.

„Am făcut demers în acest sens. Momentan, nu am primit răspuns“, a declarat, pentru „Replica”, avocatul Marius Mocanu. Reamintim că, pe 19 mai, procurorul DNA Constanţa, Andrei Bodean, a cerut înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestul preventiv, pe motiv că acesta a lipsit de la mai toate şedinţele de judecată, inclusiv de la cea de miercuri, dar şi de joi. Tot în acea dimineaţă, jandarmii s-au deplasat la domiciliul lui Constantinescu, pentru a pune în executare mandatul de aducere, dar, bineînţeles, el nu se afla acolo.

Apoi au apărut imagini din timpul unei intervenţii chirurgicale, pe care chiar Constantinescu le-ar fi trimis presei pentru a face dovada că nu este într-o stare tocmai bună. Însă, în dimineaţa de vineri, 20 mai, jandarmii au mers la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi l-au luat pe preşedintele suspendat al CJC cu targa, fiind transportat la instanţe cu o ambulanţă, fiind vorba despre termenul stabilit în care avea să i se decidă libertatea.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218