REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Avocatul lui Gheorghe Dincă: El a crezut că Alexandra și Luiza erau prostituate

Avocatul lui Gheorghe Dincă: El a crezut că Alexandra și Luiza erau prostituate

Replica API 3 august 2019 | 00:00 263

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat sâmbătă că bărbatul cooperează cu anchetatorii, Dincă susţinând că a crezut că cele două adolescente Alexandra şi Luiza erau prostituate, scrie stiripesurse.ro

"Şi-a menţinut declaraţiile (că le-a omorât pe cele două fete - n.r.), a dat indicii pentru a se lămuri cazul. Deci a cooperat, pe scurt. (...) Luiza şi Alexandra nu erau prostituate. El a crezut că sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu ele. Susţine că sunt doar două victime. A cooperat cu organul judiciar, a dat indicii şi ancheta are un curs favorabil", a precizat Lascoschi, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Avocatul, care a fost desemnat din oficiu de Barou, a precizat că nu se află sâmbătă la Caracal, unde continuă ancheta la faţa locului, fiind desemnat un alt avocat.

"Nu mă aflu la Caracal. Eu am fost desemnat de Barou ca avocat din oficiu. Probabil că e un alt avocat din oficiu astăzi. Am acoperit o perioadă de timp, începând din momentul audierii de opt ore şi până ieri (vineri - n.r.) când s-au încheiat percheziţiile şi ce s-a mai făcut", a arătat Lascoschi.

Întrebat dacă Gheorghe Dincă refuză să vorbească cu anchetatori femei, avocatul nu a putut confirma sau infirma acest lucru. "Nu am auzit, să zic da sau ba, dar numai bărbaţi au fost în jurul lui. Inclusiv eu", a spus avocatul.

DIICOT a precizat, printr-un comunicat de presă, că sâmbătă continuă activităţile începute cu o zi în urmă, "prin cercetarea efectuată de echipe complexe a locuinţei inculpatului, echipe formate din procurorii care efectuează urmărirea penală, poliţişti specializaţi în cercetarea infracţiunii de omor, criminalişti şi poliţişti din cadrul structurii specializate a IGPR - DCCO".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lascoschi slaom
0
0
Daca sunteti normal la cap nu trebuie sa reproduti ce zice un alienat mintal de avocat
6
0
Este strigator la cer, ce spune acest monstru: a crezut ca sunt prostituate! SI chiar asa sa fi fost cine ii da dreptul sa le omoare?Dobitocul a violat o fetita de 15 ani pe care a maltratat-o, a legat-o; prostituata isi facea meseria si vroia plata.Si culmea face dezvaluirea un avocat.Incercati sa nu mai transmiteti astfel de stiri pentru ca evident va creste revolta publica.Ce aberatii spune acest alienat mintal pastrati-le in dosarul cauzei,pentru ca oamenii normali nu pot crede asa ceva.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218