REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Avocatul Poporului atacă la CCR ordonanța de urgență pe sănătate care dă acces spitalelor private la banii publici

Avocatul Poporului atacă la CCR ordonanța de urgență pe sănătate care dă acces spitalelor private la banii publici

Replica API 15 februarie 2020 | 00:00 225

Renate Weber

Avocatul Poporului atacă la Curtea Constituțională OUG pe sănătate. Actul normativ dădea acces spitalelor private la banii publici, în cadrul programelor nationale. Renate Weber, avocatul Poporului a declarat, conform Digi24, că sesizarea este pregătită și că va fi înaintată la începutul săptămânii viitoare Curții Constituționale.

Ministrul Sănătății a anunțat că Ordonanța de Urgență pentru accesul spitalelor private la programele publice de sănătate va revoluționa pozitiv modul în care românii vor beneficia de serviciile medicale.

Avocatul Poporului vrea să atace la CCR și OUG privind anticipatele

Și planurile Guvernului pentru alegerile generale și locale sunt în pericol. Avocatul Poporului se gândește să atace la Curtea Constituțională și Ordonanța de urgență publicată vineri. OUG-ul adoptat de guvern, în ultima ședință, înainte de moțiunea de cenzură, modifică esențial legislația existentă în materie de alegeri generale și locale.

Între schimbări - posibilitatea oferită alegătorilor de a vota oriunde, indiferent de localitatea de domiciliu. Românii din străinătate vor avea trei zile de vot, potrivit OUG-ului, iar numărul de parlamentari de diaspora va fi dublat. Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat că săptămâna viitoare va avea analiza de oportunitate gata.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta vocat? habar n are ce inseamna. doar ia un salriu din impozitele noastre ale fraierilor.
1
1
Pentru ca asa le convine doctorilor angajati la stat sa isi trimita pacienti la spitalele unde lucreaza ei ca privati,daca s-ar trece la liber atunci pierd si ei monopolul,ori concurenta le pica greu la stomac infractorilor chiar daca sunt ei si doctori.
3
0
De ce nu explica nimeni ca si in tari din occident este asa sa poti alege unde mergi privat vsau stat Vedem bine ca la stat sunt aparate CT RMN putine ca se mai si strica si tot la privat ajungem Sau programarile la stat sunt foarte lungi .Poate alegerea iar motiva pe cei de la stat sa fie mai operationali si mai corecti .
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218