REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul elevului bătut de mămici, într-o şcoală din Constanţa

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul elevului bătut de mămici, într-o şcoală din Constanţa

Replica API 6 februarie 2018 | 00:00 596

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul unui elev din orașul Constanța, agresat în școală de către mamele unor copii. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituția României privind protecția copiilor și a tinerilor, au transmis reprezentanții instituției.

„Cotidianul Replica de Constanța a publicat, în 31 ianuarie 2018, un articol intitulat ,,Copil bătut cu bestialiatate într-o școală”, în care se relatează faptul că ,,Un băiat este lovit cu bestialitate, cu pumnii în cap şi cu picioarele. Trei femei îl înjură şi îl lovesc, iar imaginile teribile au ajuns pe o reţea de socializare, cu mesajul: "Copilul meu a fost bătut cu bestialitate de către trei mămici în Şcoala Dan Barbilian Constanţa”.

Băiatul de 13 ani a fost internat în Spitalul Judeţean Constanţa, ca urmare a agresiunii. Conducerea Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa a precizat că a declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. La faţa locului s-a deplasat Poliţia, fiind deschis un dosar penal. De asemenea, a fost solicitat un echipaj SMURD imediat după agresiune, pentru preluarea copilului. Oamenii legii au audiat mai multe persoane, pentru identificarea agresoarelor, s-a mai precizat în mass-media”, se arată în comunicatul de presă al Avocatului Poporului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa le dau la muie !!!
1
0
Cand agresorul a devenit agresat, s-au autosesizat si sesizat n-spe mii de institutii. Dar, cand micutul copilas ii batea, injura si dadea cu capul de calorifer pe colegii de clasa nu a mai intervenit nimeni. Asa ca, pe cine protejeaza de fapt institutiile astea, pe victime sau pe agresori?
2
0
Av poporului sa se ocupe de spitale ca mor oamenii cu zile nu cu micii infractori care-si bat colegii la scoala
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218