REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Avocatul poporului zice că Tusac este singurul vinovat pentru situaţia apei calde şi a căldurii, la Mangalia

Avocatul poporului zice că Tusac este singurul vinovat pentru situaţia apei calde şi a căldurii, la Mangalia

Replica API 30 decembrie 2011 | 00:00 107

În cadrul unei conferinţe de presă organizată la Prefectura Constanţa, avocatul poporului, Gheorghe Iancu a vorbit despre situaţia de la Mangalia: "Problema de acolo nu ţinea de buget, de bani, ci de managementul public prost realizat. Primarul Claudiu Tusac este singurul vinovat pentru situaţia privind apa caldă şi căldura. El a făcut o sesizare la noi, dar a făcurt-o aiurea, fiindcă trebuia să se adreseze instanţei de judecată. Eu am văzut la tv ceea ce s-a întâmplat şi ne-am autosesizat, pentru că lumea era deja în stradă. Imediat s-a deplasat cineva la Mangalia, iar a doua zi s-a dat drumul la apă caldă şi căldură", a precizat Gheorghe Iancu, în cadrul conferinţei.

Totodată, acesta a menţionat că, în legătură cu Constanţa, s-a sesizat şi referitor la cazul şoferului încătuşat de poliţişti, în urmă cu o lună, în centrul Constanţei, pe motiv că ar fi staţionat neregulamentar. "Primarul a fost de vină pentru modul în care au fost amplasate acele indicatoare, în mod discriminator. Adică unii comercianţi au voie să oprească şi să aprovizioneze, iar alţii nu au voie. Am trimis primarului o adresă, prin care am cerut să verifice modul de amplasare a indicatoarelor, iar dacă nu o va face, mă voi adresa guvernului şi chiar Parlamentului. Îmi pare rău că nu l-am chemat şi pe el la şedinţă", a menţionat avocatul poporului.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218